joutilaita päiviä

Sliik Olohuoneen Sisustus

Kuluneelle viikonlopulle ei ole ollut mitään pakollisia tehtäviä eikä mitään menoja, kuinka ihanaa! Harvassa ovat nämä tällaiset viikonloput, ettei ole töitä tai sitten lapsilla pelejä tai jotain muuta menoja. En olekaan tehnyt oikein mitään, mikä on ollut tosi mukavaa.

Sliik Ruskea Porrotyyny

Lisääntynyt valon määrä on innostanut taas kuvaamaan. Onpa kiva kun päivä on pidentynyt jo hurjasti ja oma energiamäärä siinä samalla. Lunta on tupruttanut täällä sankasti monena päivänä, joten ihan talvisissa tunnelmissa ollaan. Niinpä keväisiä juttuja en vielä ole kaivanut esiin vaan enemmänkin nauttinut näistä pörröisistä ja lämpöisistä sisustustekstiileistä.

Sliik Olohuone

Värimaailma on hyvin neutraalia ja hillittyä. Värien aika tulee vielä, mutta nyt jotenkin tykkään tästä.

Sliik Anno Tyyny
Sliik Ruskea Maljakko
Sliik Ruskea Sisustus

Ruskea on miellyttänyt sisustuksen lisäksi pukeutumisessa. Alla muutama kuva eileisestä asusta ja marimekon uusista laukuista. Yhdistin uuden ruskean gratha-laukun kanssa tuon mustan unikkohihnan, joka tuli uuden kaste-laukun mukana. Tykkäsin tästä combosta kyllä todella paljon!

Sliik Marimekko Gratha Ruskea

Marimuksusta saa vielä tänään 20% alennuksen kaikista kevään uusista marimekon vaatteista ja laukuista koodilla tammi20. Nämä laukut ehti sieltä mennä heti samantien, mutta paljon muista kevään uutuuksia löytyy, kannattaa siis käydä kurkkaamassa!

Sliik Marimekko Kaste Laukku

Asuna tässä: takki Guess // pipo Acne // neule Uhana // farkut Pieces // kengät Guess // laukku marimekko

    Lue lisää