kaunis ja klassinen vitriini

Kaupallinen yhteistyö Lundia

Sliik Lundia Classic

Instagramin puolella tämä kaunokainen onkin jo vilahtanut, mutta nyt olisi luvassa vähän enemmän kuvia ja juttua. Kyseessä on siis tuo takaseinustalla näkyvä Lundia vitriini!

Olen jo tovin haaveillut kauniista ja klassisesta vitriinikaapista. Tässä kotimaisessa Lundian vitriinissä yhdistyi nämä molemmat ominaisuudet ja myös Lundian laatuun olemme olleet tosi tyytyväisiä, joten olikin todella ihana päästä tekemään Lundian kanssa yhteistyötä tänä vuonna. Kaipasin siroa säilytyskalustetta astioille, maljakoille ym. pientavaralle, jotka täyttivät meidän keittiönkaapit. Halusin, että kauniit astiat saisivat näkyä, joten valitsin yläosaan lasiovet. Alaosassa säilytän edellisessä lipastossa olleita mappeja ym. tavaraa ja tähän halusin sitten umpinaiset ovet. Valittavana olisi ollut myös peiliovet, mutta halusin hieman modernimman lookin ja päädyin näihin sileisiin oviin.

Sliik Korkea Vitriini

Pidän siitä, että vitriinin syvyys on vain 30cm, näin ollen se ei tuki näkymää sivusuunnassa tuossa käytävällä juurikaan. Tässä näkymä keittiön puolelta, voi miten kivasti sopii nuo messinkiset vetimet kun samaa löytyy myös valaisimista! Olen ihastellut tätä näkymää monesti, ihan kuin vitriini olisi aina kuulunut tuohon.

Sliik Lundia Vitriini

Valinta ei todellakaan ollut helppo, sillä Lundialle on tullut aivan ihana uusi rottinkimallisto myös! Siitä on saatavissa valmiita kokonaisuuksia, mutta voi myös suunnitella omansa. Pähkäilin myös värin kanssa, Lundian moments-sarjan musta vitriini näytti kuvissa niin upealta ja olisin varmasti ottanutkin sen ellei tilassa olisi ollut mustia ovia molemmin puolin. Pohdin tulisiko tuosta kohdasta liiankin musta ja nyt olen kyllä tyytyväinen, että päädyin tähän valkoiseen. Rottinkimallisto kyllä houkuttelee edelleen, mutta ehkä johonkin toiseen tilaan. Se on upea myös esimerkiksi tv-tasona! Kurkkaa kaikki vitriinimallit täältä.

Sliik Moderni Vitriini Lundia

Yksi pieni esteettinen mutka tässä oli, vitriiniä ei voitu laittaa ihan keskelle tuota seinää, sillä toisella puolella on keskuspölynimurin pistoke, mitä ei voi siirtää. Tämä ei onneksi pistä silmään muuta kuin juuri tästä kohtaa katsottessa, sillä muuten tilasta ei huomaa paljonko tyhjää tilaa jää toiselle puolelle. Joka tapauksessa kaunis näky minusta tämäkin!

Sliik Valkoinen Vitriini Lundia

Vitriiniin laitoin kaikki viinilasit, jälkiruokakulhot, tarjoiluastiat, maljakot ja muut sellaiset vähän harvemmin käytetyt astiat. Ne ovat vieneet paljon tilaa keittiönkaapeissa ja olen tuskastellut kun kaapit ovat sen vuoksi aina sekaisin ja kulhoja ja kippoja on pitänyt säilyttää päällekäin. Tästä ne ovat helposti myös otettavissa ja tavallaan ovat myös osa sisustustusta. Meillä on kaksi tuollaista classic-sarjan vitriiniä vierekkäin (jolloin keskellä on vain yksi välipuu) ja tätähän voi jatkaa niin paljon kuin haluaa. Se onkin classic-sarjassa kivaa, se taipuu niin moneen ja on myös jälkeen päin muokattavissa.

Sliik Lundia Classic Vitriini
Sliik Vitriini

Hyllyjen paikkoja (ja määrää) voi muunnella oman maun mukaan. Meillä on tässä kolme hyllyä ylhäällä ja kolme alhaalla ja tänne mahtuu kyllä todella hyvin tavaraa.

Sliik Lundian Vitriini

Lasiovien ja sileiden alaovien sävy on hieman eri, koska peiliovet ovat täyttä puuta ja kuultomaalatut ja alaovet ovat peittomaalatut. Mikäli haluaisi samaa sävyä molemmat, kannattaa alosaan ottaa peiliovet myös. Itse tykkään tästä, että alaovet erottuvat ja ne ovat taas samaa valkoista kuin samalla seinustalla oleva Lundian fuuga senkki.

Sliik Astiasailytys Vitriini
Sliik Kaunis Vitriini

Tässä kohtaa meillä oli ennen Lundian fuuga malliston senkki, josta pidän edelleen todella paljon ja se siirtyikin Eevin huoneeseen. Se on ollut meillä jo ensimmäisessä kodissamme ja hankittu silloiseen säilytystarpeeseen. Nyt täällä kaipasin enemmänkin korkeaa kalustetta juurikin astioille, Fuugassa säilytin aikalailla mappeja ym. tavaroita ja pikkulaatikoissa aikanaan lasten asusteita (se oli todella kätevä systeemi!). Niin Fuuga kuin tämä classic-mallikin kestävät aikaa ja ovat aina muodissa. Sellaisiin kalusteisiin kannattaa satsata! Itse toivon, että hankkimani kalusteet matkaavat aikana lasten mukana heidän opiskelukämppiin ja omiin ensimmäisiin asuntoihin. Siksi kannattaakin panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja ajattomaan muotoiluun.

Sliik Lundia Vitriini Lasiovet
Sliik Lundian Valkoinen Vitriini

Tässä vielä näkymää tuolta pikkuolkkarin puolelta ovelle päin. Tässä myös huomaa hyvin kuinka kivan siro tämä kaluste on, vaikka onkin todella korkea ja säilöö paljon tavaraa.

Sliik Lundia Classic Korkea

Ja tässä vielä näkymä ulko-ovelta päin. Tuossa etualalla näkyy myös meidän toinen fuuga-lipasto, mikä sekin on hankittu ekaan kotiimme. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja siihen, miten hyvin tuo vitriini tilaan sopii. Mitä sinä tykkäät tästä vitriinistä?

 • Helena
  25.1.2021 at 13:04

  Vitriini on kaunis. Itse olen kuolannut niitä rottinkiovisia kaappeja, olispa paikka, mihin laittaa!

  • Sini
   31.1.2021 at 11:08

   Ne on ihania ja tosi ajattomat myös!

 • Elisa
  27.1.2021 at 19:30

  Alennuskoodi olisi kiva, koska myöhästyin tuosta Lundian aiemmasta talvikampanjasta

  • Johanna
   29.1.2021 at 19:29

   Kyllä! Meiltä löytyy paljon Lundiaa kotoa, joka huoneesta (mm. olohuoneessa on musta Moments-vitriini ja keittiöön olisi haaveissa sama vitriini valkoisena). Aikeissa olisikin tehdä jälleen uusi tilaus Lundialle. 🙂

   • Sini
    31.1.2021 at 11:08

    Katsotaan jos jossain vaiheessa sellainen onnistuisi!

Lue lisää