vaaleaa ja vihreää

Sliik Marimekko Kevat Uutuudet

Nyt on joulu siivottu aikalailla pois ja tilalle on tullut vaaleus ja hieman vihreyttäkin. Kylläpä olkkari näyttääkin kivan raikkaalta ja selkeältä! Yksi ihastuttavin sisustushankinta viime ajoilta on tuo pöydällä näkyvä Marimekon Umpu maljakko. Marimekon maljakot ovat heikkouteni! Tähän laitoin jouluisesta kimpusta jääneen yhden kukan, eipä tämä enempää välttämättä kaipaakaan!

Sliik Marimekko Kevat 2021 Uutuudet
Sliik Iittala Nappula Kynttilanjalka Vihrea

Jätin sohvalle joulusta vielä tuon kultaisen marimekon tyynyn ja sen kaverina on nuo kevään unikkouutuudet, joista jo kirjoittelinkin aikaisemmin täällä. Haaveilen pöytäliinasta, joka olisi tuosta samasta pellavaisesta unikkokankaasta. Vihreän viehätys on laajentunut tänne olkkarinkin puolella ja muistinkin, että minulta löytyy jemmasta vielä tuo tummanvihreä iittalan nappulakin.

Sliik Marimekko Umpu
Sliik Adea Botanic Shelf

Tummien havujen ja jouluisten kukkien jälkeen perinteiset viherkasvit näyttää kivan freesiltä. Nämä nappula ruukut löysin hyvästä tarjouksesta tuossa ennen joulua ja onhan ne kyllä myös tosi nätit! Paperikoristeet jätin vielä myös noihin oksiin, ne on mielestäni tosi kauniit eivätkä niin huuda joulua vaan sopii käytettäväksi muutenkin.

Sliik Iittala Nappula Ruukku
Sliik Marimekko Unikko Tyyny

Vielä en kuitenkaan ole hehkuttamassa kevättä vaan nautin edelleen talvisesta tunnelmasta, jota tuo pörröiset jutut ja pehmeät sävyt. Nythän se talvi vasta kunnolla alkoikin kun saatiin kunnolla lunta ja pakkasta! Tästä alkaa kohta se paras aika talvesta. Nyt saimme nauttia jo ihanista aurinkoisista ulkoilukeleistä muutamana päivänä ja noina päivinä aina iloitsee siitä, että meillä on neljä vuodenaikaa. Se synkin ja masentavin aika vuodesta on takana ja edessä on uudet alut. Vuoden aloitus on mielestäni aina jotenkin ihanan positiivinen juttu, tuntuu kuin kaikki olisi mahdollista!

Sliik Marimekko Umpu Kirkas
 • Tiina
  9.1.2021 at 09:49

  Umpu-maljakko on ihana! Sain sen meripihkanvärisenä joululahjaksi. Joulun jälkeen kaipaa selvästi selkeyttä ja karsimista. Hyvää uutta vuotta!

 • Annika
  9.1.2021 at 15:30

  Saanko kysyä kenen tekemä tuo seinällä oleva taulu on? Todella upea 🙂

  • Sini
   9.1.2021 at 17:41

   Heippa! Se on Kuutti Lavosen grafiikkateos

 • Heidi
  8.5.2021 at 18:54

  Moikka! Mistä tuo sohva on hankittu? Ihana!

Lue lisää