annon ihanat uutuudet (ja alekoodi!)

Yhteistyössä Anno Collection, kuvan tuotteet saatu

Sliik Anno Elf Matto

Sain valita muutamia omia suosikkejani Annon uudesta kevätmallistosta. Voi miten kauniita juttuja siellä olikaan taas vaikka kuinka paljon, Anno on kyllä noussut yhdeksi omaksi suosikkimerkikseni viime vuosina. Sain myös teille alekoodin jaettavaksi Annon verkkokauppaan. Kurkkaahan koodi postauksen lopusta, koodi on voimassa 7.2.2020 saakka.

Sliik Makkari

Trikoolakanat ovat petivaatteista omia suosikkejani ja Annon omista olin kuullutkin jo paljon kehuja. Nyt mallistossa oli kaksi kaunista sävyä, tämä tällainen beige sekä klassinen harmaa. Beige sopikin tosi kivasti meidän makkarin sävyihin ja olemme nyt nukkuneet näissä jo tovin, voin lämpimästi suositella! Materiaali on ihanan pehmeää (ja joustavaa) ja nämä ovat todella miellyttävät ihoa vasten. Ree-pussilakanat ovat valmistettu kierrätyspuuvillasta ja näillä on hintaa 79,95e.

Sliik Anno Ree Trikoolakanat
Slii Anno Elf Villamatto

Valitsin makuuhuoneeseemme myös tämän Elf-villamaton. Meidän oma on 170×240 cm ja tätä löytyy myös pienemmässä koossa. Tämä on aivan ihana jalan alla ja oli livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa!

Sliik Anno Petivaatteet

Maton sävy on todella kaunis, tuollainen lämmin beige ja se sopii todella hyvin meidän parkettilattian kanssa yhteen. Maton päässä on pitkät hapsut ja ne ovatkin kiva yksityiskohta muuten aika simppelissä matossa. Tämä on kyllä oma suosikkini kaikista uutuuksista, et varmasti joudu pettymään jos tähän päädyt!

Sliik Anno Nyytti Tyyny

Sängyn päällä näkyy kivat nyytti-tyynyt valkoisena ja beigen sävyisenä. En näitä oikein aikaisemmin ollut noteerannut, mutta näin nämä livenä yhdessä liikkeessä ja ihastuin heti silloin näihin. Nämä sopivat kivasti niin makuuhuoneeseen kuin vaikka sohvallekin.

Sliik Woodnotes Twiggy
Sliik Anno Elf
Sliik Anno Uutuudet

Makkarin talvinen maisema ilahduttaa ja pidentyneet päivät antavat uskoa, että kyllä tämä taas tästä vielä iloksi muuttuu. Talven kauneimmat päivät ovat onneksi vielä edessä ja aion nauttia niistä tänä vuonna mahdollisimman paljon. Tiedossa on siis paljon ulkoilua ja (toivottavasti) auringosta nauttimista.

Sitä odotellessa jos innostuit joistain näistä tai muista annon uutuuksista niin saat nyt 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista annon verkkokaupasta koodilla SINI15. Ostoksille pääset tästä.

Mitä tykkäsit valinnoistani?

Sliik Anno Makuuhuone
  • Muuttuva kotini Päivi S
    1.2.2021 at 22:54

    Ihania valintoja olet tehnyt ja tuo matto on kyllä aivan ihana. Hapsuista en oo niin kauheasti koskaan matoissa tykännyt, mutta tuossa kyllä kivasti toimii ja näyttää hyvältä <3

    Annolla on kyllä kaikkea kivaa 🙂

Lue lisää