moderni työpiste

Kaupallinen yhteistyö Vepsäläinen

Sliik Boconcept Copenhagen

Vihdoinkin yksi pidempiaikainen sisustushaaveeni on toteutunut, meillä on työpiste! Ehkäpä nyt mietitte, että niin missä tarkalleen ottaen? Noh, juurikin tässä tilassa, vaikka heti ensi näkemältä niin ei uskoisi!

Sliik Valkoinen Kirjahylly

Meillä ei kodissamme ole erillistä työhuonetta ja tähän saakka olenkin tehnyt blogihommia tietokoneella tuossa keittiön pöydällä. Jatkuva sekasorto pöydällä kuitenkin hieman ärsytti ja tietokoneen sekä kaikki paperit joutui aina jemmaamaan sivuun kun tuli vieraita kylään. Meillä ei ollut tilaa varsinaiselle perinteiselle työpöydälle, joten työpisteen hankkiminen aina jäi, koska en löytänyt sisustukseen sopivaa ratkaisua.

Viime vuoden puolella sain yhteistyöehdotuksen Vepsäläiseltä ja olin siitä todella innoissani, sillä kyseessä on yksi lempisisustuskaupoistani ja me olemme kotiimme paljon sieltä jo huonekaluja hankkineetkin. Huomasin Vepsäläisen valikoimissa mielenkiintoisen BoConceptin tuotteen, tällaisen hyllyn, jossa olevat kippiovet toimivat samalla työtasona. Tiesin heti, että tässä se nyt on, meidän uusi työpiste!

Sliik Boconcept

Näissä kuvissa tämä kokonaisuus siis näyttää ihan tavalliselta kirjahyllyltä ja se sopi juuri tuohon koloon, mikä meillä oli tässä arkiolkkarissa. BoConceptin Copenhagen sarjasta on mahdollista suunnitella kokonaisuus ihan omien mieltymysten mukaan ja tässä voi auttaa Vepsäläisen liikkeissä oleva sisustussuunnittelija. Aluksi minullakin oli aikomus suunnitella Copenhagen sarjasta omanlainen kokonaisuus, mutta tätä hylly oli juuri oikean kokoinen ja mielestäni jo valmiiksi ihan täydellinen tähän tilaan. Kannustan kyllä sisustussuunnittelijan käyttöä, sillä etenkin isommissa hankinnoissa mittasuhteiden hahmottaminen voi olla hankalaa. Ammattilaisen laatiman sisustussuunnitelman avulla hahmotat, miltä kalusteet näyttävät tilassa ja miten ne kannattaisi sijoittaa. Vepsäläisen jokaisesta liikkeestä löydät oman sisustussuunnittelijan ja voit lukea asiasta lisää täältä.

Sliik Boconcept Adelaide Tuoli Konjakki

Nyt kurkataankin sitten tuonne hyllykön sisälle! Hyllykössämme on kaksi samanlaista osiota vierekkäin ja näin ollen tässä on siis tarvittaessa myös kaksi työpistettä. Tällä hetkellä tarvetta on vain yhdelle, mutta toinen puoli voi toimia vaikkapa baarikaappina tai ihan vain tavaroiden säilytyspaikkana.

Sliik Boconcept Adelaide

Kuvissa näkyvä tuoli on tämä BoConceptin Adelaide-työtuoli. Täytyy sanoa, etten ole hetkeen istunut missään näin mukavassa tuolissa! Tuolia on saatavilla eri verhoiluilla ja eri värisellä rungolla. Valitsin meidän oman helppohoitoisella Estoril nahalla ja valkoisella rungolla. Tämä sopisi upeasti myös ruokapöydän tuoliksi ja jos nyt olisin ostamassa ruokapöydän tuoleja, valitsisin kyllä tämän mallin! Mikäli piipahdatte Vepsäläisellä niin koittakaahan istua tässä, ette varmasti tule pettymään!

Sliik Boconcept Copenhagen Hylly

Hyllyn sisällä mahtuu säilömään hyvin papereita ja tietokonetta ym. tavaraa. Tykkään todella paljon siitä, että pienellä vaivalla koko työpisteen saa piiloon halutessaan ja täytyy myös sanoa, että työskentelyergonomiani on parantunut huomattavasti työpisteen hankkimisen jälkeen. Pidemmän päälle se on kyllä asia mihin kannattaa satsata, etenkin jos tekee paljon töitä tietokoneella.

Sliik Boconcept Tyopiste

Kerroinkin instassa, että ostin Vepsäläiseltä myös pienen valaisimen tähän tilaan. Meillä ei nyt ole pistorasiaa tällä seinällä ja huomasin Vepsäläisellä tämän hauskan Louis Poulsen Panthella portable valaisimen. Se on siis ladattava eikä tarvitse olla kytkettynä pistorasiaan. Valaisimessa on kolme eri kirkkausastetta ja tälle luvataan 5 tuntia käyttöaikaa kirkkaimmalla asetuksella per latauskerta. Lataaminen tapahtuu usb-kaapelilla.

Sliik Boconcept Copenhagen Tyopiste
Sliik Moderni Tyopiste

Laitan instagram stooreihini vähän materiaalia vierailustani Seinäjoen Vepsäläisellä. Olo Vepsäläisen liikkeissä on kuin olisi karkkikaupassa, toinen toistaan ihanampia juttuja liike täynnä. Olemme hankkineet kotiimme Vepsäläiseltä lähes kaikki suurimmat hankintamme mm. sohvat, sängyn, lukuisia valaisimia jne. Siksi tämä yhteistyö olikin itselle erityisen mieluinen, kokemusta liikkeen palvelusta ja valikoimista on jo vuosien ajalta ja voin lämpimästi suositella yritystä muillekin.

Sliik Siro Tyopiste

Tässä näkyy yllä vielä molemmat kippiovet avoinna. Mikäli joskus tulisi tarvetta käyttää toistakin puolta työpisteenä, voisimme siirtää sohvaa hieman enemmän toiseen reunaan ja saisimme tähän tilan myös toiselle tuolille. Nyt kuitenkin pärjäämme yhdellä ainakin vielä tällä hetkellä. Copenhagen kokonaisuus on mielestäni hyvin moderni, mutta ajaton ja tätä voi tulevaisuudessa myös muokata vielä halutessaan. Sarjasta löytyy myös eri värivaihtoehtoja, me päädyimme valkoiseen, mutta pähkinänsävyinenkin oli mielestäni upea!

Sliik Boconcept Vepsalainen

Ja sitten kun tilaa käytetään muuhun ja halutaan työpiste piiloon, nostan vain ovet ylös ja siirrän tuolin toiseen paikkaan ja näin tässä on vain ihan tavallinen hyllykkö.

Sliik Tyopiste

Olisi kiva kuulla mitä tykkäsit tästä postauksesta ja työpistekokonaisuudestamme? Oliko BoConcept Copenhagen sarja sinulle ennestään tuttu?

    Lue lisää