vilukissan lempiviltti

Sliik Vm Carpet Silkkitie

Itse olen niitä tyyppejä, jotka eivät voi makoilla sohvalla ilman torkkupeittoa, ainakaa siis tähän aikaan vuodesta. Kuljen kotona mieluiten tossut tai villasukat jalassa ja sohvalla päällä täytyy ehdottomasti olla joku lämmin viltti, mieluiten villainen. Niinpä meillä on vilttejä useampia, jokaisella sohvalla. Tämä uusin lempivilttini on ihana Form&Refine merkin alpakan villasta tehty iso viltti, jonka sain pr-lähetyksenä tovi sitten. Aivan mielettömän pehmeä ja lämmin!

Sliik Olohuone

”Form & Refinen Aymara-huopa kuuluu Herman Studion suunnittelemaan tekstiilikokoelmaan, jossa pääosassa on erikoishieno ja ylellisen pehmeä alpakanvilla. Kokoelma sai alkunsa suunnittelijoiden Bolivian matkan tuliaisena: villa on peräisin bolivialaisilta alpakoilta, ja tuotannosta vastaavat taitavat, paikalliset käsityöläiset. Aymara-kokoelman pelkistetyn kauniit värit ja pehmeä tuntu tuovat sisustukseen hurmaavan yhdistelmän pohjoismaisia ja eteläamerikkalaisia käsityöperinteitä.”

Sliik Moderni Sisustus
Sliik Form Refine Aymara

Yllä mainittu Finnish Design Shopin sivuilta napattu esittelyteksti on täysin totta. Viltti on myös todella kaunis sävyiltään ja myös monikäyttöinen, sillä toisella puolella on vastakkaiset sävyt ja näin ollen menee monenmoiseen sisustukseen. Viltistä löytyy myös harmaa versio.

Sliik Raaka Ra Keramiikka

Toinen ihana juttu on nämä Raaka Rå merkin kotimaiset keramiikka-astiat, jotka tilasin tuossa jokin aika sitten. Tilasin näiden lisäksi myös muutaman kulhon ja n’mä ovat kyllä tosi kauniita! Pannu odottaa tuolla lämpimänä ja jahka saan tektit valmiiksi niin menen takaisin tuonne viltin alle kera kahvikupin ja sisustuslehtien, joita en ole ennättänyt lukemaan.

Sliik Unikko Tyyny
Sliik Olohuoneen Sisustus
Sliik Mustat Ikkunankarmit

Viikonloppu on ollut kelien puolesta ihana ja kaavailin, että lähtisimme tänään vielä Eevin kanssa ulkojäille luistelemaan. Eilen olin Aatun kanssa ja on se kyllä kivaa puuhaa, etenkin kun aurinkokin paistoi eikä pakkastakaan ollut liiaksi.

Sliik Olohuone Neutraalit Savyt
Sliik Adea Plateau

Kello on puoli kaksi ja minä haahuilen täällä vielä yöpuku päällä. Jotenkin kivaa, että joskus on tällaisiakin päiviä. Akut ladattu siis uuteen viikkoon, ensi viikolla onkin tulossa kivoja juttuja sekä tänne blogiin, että instaan!

Sliik Form Refine Aymara Viltti
 • Muuttuva kotini Päivi S
  8.2.2021 at 20:57

  Onpa kaunis viltti ja ihanat sävyt. Mie oon kans, että aina pitää olla viltti kun on sohvalla. Jos ei päällä, niin jalkojen välissä ainakin osittain :). Ihanat sävyt olohuoneessa. Onko muuten tauluseinän sävy mikä ?

  • Sini
   11.2.2021 at 09:51

   Kiitos! Sävy on farrow&ball maalin sävy cornforth white

Lue lisää