
Olen jakanut aikaisemmin täällä ohjeen nimeltä syntisen hyvä suklaakakku ja se on edelleen yksi lempparikakuistani. Se on kuitenkin suklaalla kuorrutettu kuivakakku ja tämä jokin aika sitten testaamani on enemmän mutakakun tyylinen. Tätäkin kuitenkin kehuttiin syntisen hyväksi suklaakakuksi (mitä se todella olikin, ohjeen luettuanne varmasti ymmärrätte miksi), joten olkoot tämä nyt osa 2 sitten suklaakakkuohjeissani.
Kakku on mitä mainioin niihin hetkiin kun aikaa leipomiselle ei ole. Tässä kun sekoitetaan kaikki vain kattilassa ja sitten lykätään taikina uuniin, mitään ei siis tarvitse vaahdottaa tai vispata.

Syntisen hyvä suklaakakku
- 200g tummaa suklaata
- 200g voita
- 3 dl sokeria
- 5 munaa
- 1 rkl perunajauhoja
Pilko voi ja suklaa ja sulata ne miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää joukkoon sokeri ja sekoita tasaiseksi. Poista liedeltä ja sekoita joukkoon kananmunat yksi kerrallaan. Lisää lopuksi jauhot.
Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja voitele reunat. Kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa n 25-30 minuuttia. Kakku saa hölskyä vielä kevyesti keskeltä kun otat sen pois uunista. Tarjoa jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

