tableteilla uutta ilmettä

Sliik Lundia Vitriini

Hupsista, kylläpä vierähti tovi edellisestä postauksesta! Nyt saatte sitten kuvia runsaasti kun pitkän ajan jälkeen tartuin kameraan!

En ole koskaan omistanut tai oikein osannut käyttää pöytätabletteja. Tai ehkä en vain ole löytänyt koskaan mieluisia. Sain Woodnotes yritykseltä ihanan lähetyksen, jossa oli kaksi pakettia heidän ”morning” kuosin tabletteja. Pakkauksissa on 4 kpl aina yhdessä ja tein tällaisen mix and match version näistä. Tulipa kivan näköinen!

Sliik Woodnotes Tabletit
Sliik Woodnotes

Pöytätabetit ovat paperinarua ja puuvillaa ja näytä löytyy Woodnotesilta useammassa kuosissa ja värissä. En oikein osaa sanoa kummasta sävystä pidän enemmän, molemmat ovat superkauniit ja monikäyttöiset. Hain loman kunniaksi paikallisesta Floristiina kukkakaupasta kimpun, jossa oli mm. näitä upeita ranskalaisia tulppaaneja!

Sliik Woodnotes Poytatabletit

Tässä näkyy sävyt ja kuvio paremmin. Tämä edessä oleva on white-stone ja ruskea sävyinen on white-natural. Alla vielä lähikuvat molemmista.

Sliik Woodnotes White Stone
Sliik Woodnotes White Natural
Sliik Ranskalainen Tulppaani

Olen erityisen ihastunut edelleen myös noihin raakarå keramiikka-astioihin. Tekisi mieli hankkia näitä lisää, tämä aamiaissetti on ollut kyllä kovassa käytössä!

Sliik Modernit Poytatabletit
Sliik Moderni Ruokailutila

Blogihiljaisuus on johtunut enemmänkin muuttuneista työajoista, koska olen ollut nyt pari kuukautta päivätöissä ja arkivapaita on ollut vähemmän. Nyt olisi edessä paluu taas normaaliin vuorotyöhön, joten varmasti ehdin enemmän kirjoitella tännekin puolelle. Instaa olen päivittänyt useammin, koska noh, se on sellainen nopeampi kanava ja höpöttelen sielä mm. stooreihin arkisia juttuja.

Kevät tulee kohisten ja laitoinkin jo taljat pois tästä ruokapöydästä. Ihanaa kun alkaa jo vähän asfalttiakin näkyä ja sitä aurinkoa! Nyt jatkan talviloman viettoa, ajattelimme suunnata ainakin Ähtärin eläinpuistoon!

Sliik Moderni Kattaus

    Lue lisää