Monikäyttöinen metallikärry

Img 1491

Kurkistetaanpa pitkästä aikaa Eevin huoneeseen, jossa olemme tehneet pieniä muutoksia mm. maalaamalla seinät. Huoneen sisustus on vielä vähän vaiheessa ja voin postailla tästä paremmin kun saadaan parit jutut vielä hankittua ja viimeistelyt tehtyä.

Nyt kuitenkin vinkkaan kivasta metallikärrystä, joka toimii mielestäni aika hyvin monessa tilassa. Eevi oli toivonut omaan huoneeseensa tällaista metallikärryä ja bongasinkin kohtuuhintaisen Keskisen Kyläkaupan uudesta pihamyymälästä! Tämä on muutes juuri nyt vielä tarjouksessakin (29,90e), joten kannattaa käydä hankkimassa ennen torstaita mikäli tähän ihastuit!

Img 1494

Eevi tykkää piirtää ja maalata ja muutenkin tehdä kaikkia taiteeseen ja käsitöihin liittyvää. Korkeat siveltimet ja maalipullot eivät oikein mahdu pystyssä mihinkään laatikkoon, mutta tähän nämä sai kaikki kivasti esille ja kärryn voi kätevästi liikuttaa haluamaansa paikkaan. Sopisi mielestäni kivasti myös ompelu/käsityötarvikkeille!

Ja kärry itsessään on kivan simppeli, joten tämä menisi mielestäni hyvi niin keittiöön kuin kylppäriinkin ja miksei myös vaikkapa grilliin viereen säilytyspaikaksi/laskutasoksi. Ikeassa on vähän vastaava n 50e hintaan, mutta meillä ei nyt ole ollut kulkua Ikean suuntaan ja tämä oli tosiaan hinnaltaan myös paljon edullisempi.

Img 1493

Jos etsit siis kohtuuhintaista ja kivaa metallikärryä niin tsekkaapa tämä! Tätä ei mielestäni ollut kuin mustana, olisipa ollut kiva kyllä valkoinenkin versio tästä!

    Lue lisää