Ripaus sinistä

Sliik Adea Band Sohva

Sininen väri tuo itselle jostain syystä aina mieleen kesän. Ehkäpä se on se sininen taivas ja järvi. Hain tänään paikallisesta Kukkakauppa Floristiinasta kimpun ja valitsin siihen näitä eri sinisen ja vaalean lilan värisiä kukkia. Näistä tuli jotenkin niin kesäinen fiilis, että päätin samalla myös vaihtaa sinisävyiset marimekon tyynyliinat olkkariin.

Sliik Olohuoneessa

Kimppu on erityisen kaunis ja jotenkin ihanan huoleton. Vähän kuin lapsuuden kesät. Nuo marimekon tyynyt ovat olleet todella mieluisat, nämä taisi muistaakseni olla viime syksyn mallistosta. Sininen sävy sopii hyvin myö olohuoneen taulun kanssa yhteen, siinä kun on alareunassa ripaus tummansinistä.

Sliik Marimekko
Sliik Olohuone

Ilta-aurinko muuttaa kauniisti olohuoneen sävyt hieman lämpimimmiksi ja pehmeämmiksi. Tänään korkkasimme virallisesti myös grillikauden, grilliin kun päätyi muutakin kuin pari makkaraa. Voi vitsit grilliruoka maistuikin hyvältä ja lämpötilan huidellessa +15 asteessa olo takapihalla jo ihan kesäfiilis!

Terassi tuli siivottua viikonloppuna ja kaikki kalusteet laitettua paikoilleen. Toki säätiedotus lupasi tänne vielä loppuviikosta luntakin, mutta nyt aion kyllä vapaapäivinä nauttia näistä keleistä ihan täysillä ja murehditaan lumesta sitten myöhemmin!

Sliik Sininen

    Lue lisää