Terassikauden avaus

Kaupallinen yhteistyö SodaStream

Sliik Terassi

Saimme nauttia kunnon kesäkeleistä noin viikko sitten ja sen kunniaksi laitoimmekin terassin kuntoon ja pidimme pienet terassikauden avajaiset lasten kanssa. Tuntui hassulta, että toukokuu oli vasta puolivälissä ja mittarissa näytti +25 astetta! Olimme saaneet hiljattain SodaStreamilta lähetyksen, jossa oli heidän uusia Pepsi-makutiivisteitään ja pääsimme testailemaan niitä samalla!

Sliik Terassilla
Sliik Sodastream Laite

Terassillemme hankin täksi kesäksi tämän erillisen tarjoiluvaunun, joka toimii oikein hyvin myös vaikkapa juomapisteenä! Tässä näkyy meidän kolme suosikkia PepsiCo makutiivisteistä. Itse tykästyin tuohon 7-up makuun eniten.

Sliik Sodastream My Only Bottle
Sliik Terassilla

Suomessa SodaStream laite onkin osa monen kotitalouden arkea ja on ollut jo vuosia. Kaiken kaikkiaan suomalaiset säästävät maapalloa vuosittain 50 miljoonalta kertakäyttöiseltä muovipullolta valmistamalla kuplaveden itse sen sijaan, että he ostaisivat muovipulloja. Tämä on jo hurjan paljon, mutta uskon Pepsi-makutiivisteiden lanseerauksen vielä vähentävän muovipullojen ostamista entisestään.

Sliik Soda Stream Pepsi Lanseeraus

Meillä on käytössä noita käteviä SodaStream my only bottle juomapulloja, joita on erikokoisia ja joihin on kätevä ottaa juomaa mukaan myös retkelle tai matkalle. Etenkin pienemmät 0,5 litran kokoiset pullot kulkevat näppärästi vaikkapa repussa tai laukussa.

Sliik Soda Stream Pepsi

Pepsi Max maistui hyvältä hellepäivänä, kaveriksi vaikkapa sitruunaa ja jääpaloja!

Sliik Tarssin Ruokapoyta

Kesä julistettiin virallisesti alkaneeksi! Meidän grilliherkkuihin kuului tällä kertaa kanaa ja kasviksia ja kaveriksi tehtiin perinteiset ranut. Niin ja tietysti sitten juomana Pepsi Max.

Sliik Pepsi Sodastream
Sliik Grillaus

Uskon, että nämä uudet makutiivisteet tulevat olemaan meillä kesän hitti ja osan viemme varmasti myös mökille. Yhdestä tiivistepullosta valmistaa noin 8 litraa valmista juomaa ja nyt meillä on tulossa mökillekin SodaStream laite, joten sinnekään ei enää tarvitse raahata saunajuomia ja hellejuomia erikseen!

Sliik Sodastream Pepsi Max
Sliik Spdastream Pepsi Maut

Tässä vielä nähtävillä kaikki yhdeksän erilaista makua: Pepsi, Pepsi Max, 7-up, 7-up free, Mirinda, Mirinda light, Mountain Dew, Mountain Dew light ja Schwip Schwap zero. Kurkista lisää infoa täältä.

    Lue lisää