vm carpet viita matto kodissamme

Kaupallinen yhteistyö VM Carpet

vm carpet viita

Meidän olohuoneessamme on vähän uutta ilmettä nimittäin siellä on nyt kaksi kaunista VM-Carpet Viita mattoa! Tilasin muutamia mallipaloja VM Carpetin sivuilta ja ihastuin Viita matossa tähän beigeen sävyyn samantien. Sävy on kauniin neutraali ja sopii mielestäni monenlaiseen sisustukseen.

vm carpet viita beige
sliik vm carpet viita

Yhteneväisen ilmeen maksimoimiseksi tilasin molempiin tiloihin samanväriset ja lähes samankokoiset matot. Matot ovat leveyssuunnassa samat, mutta eroa on pituudessa. Kumpikin menee tilassa olevan sohvan alle hieman ja nyt leffatilassakin on ns. oikeaoppisen kokoinen matto. Matto menee myös sohvan rahin alle ja se toikin mielestäni heti viimeistellymmän ilmeen tähän tilaan.

sliik vm carpet viita

Tässä me katsomme leffoja ja lapset pelaavat pleikkaria, joten sohva (ja matto) ovat aika kovalla kulutuksella. Beige, hieman eläväisen sävyinen matto on valkoista mattoa armollisempi tahroille eikä tässä ihan niin herkästi kaikki näy. Läheltä katsottuna kaksivärisyyden huomaa, mutta kauempaa katsottuna tämä on ihan vain beige. Sävy on todella kaunis, ei liian tumma eikä vaalea. Ei liian kylmä eikä lämmin.

sliik viita matto
sliik ologuoneen matto

Toisella puolella sama matto, mutta tässä se on nyt neliön muotoisena. VM Carpetilta saa kaikki matot myös omien mittojen mukaan. Se onkin tosi hyvä juttu, meillä kun tähän avoimeen tilaan ei oikein mitkään standardikokoiset matot ole sopivia. Viita matto on jalallekin todella miellyttävän tuntuinen ja yksinkertaisesti todella kaunis ja ajaton matto.

sliik vm carpet viita matto beige

Viita-maton nukka on laadukasta villa-pellavalankaa. Villa tekee matosta pehmeän ja pellava antaa sille kaunista kiiltoa. Pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

vm carpet viita

Kaiken edellä mainitun lisäksi VM Carpet matot ovat kotimaisia ja se on itselleni tärkeää. Meillä onkin kotona lähes kaikki matot heidän yrityksestään ja olen ollut hurjan tyytyväinen mattojen laatuun ja ajattomaan ilmeeseen. Voin kyllä lämmöllä suositella VM Carpet mattoja ihan jokaiselle, mallipalojen tilaaminen on ilmaista ja niitä voi tilata heidän nettikaupan kautta.

vm carpet viita matto olohuone
sliik vm carpet viita valkoinen

Aatun huone sai myös pienen muodonmuutoksen uuden maton myötä. Tänne valitsimme saman Viita-maton, mutta valkoisena. Sävy on kauniin luonnonvalkoinen, joka sopii mielestäni todella kivasti tammiparketin kanssa yhteen.

sliik vm carpet viita valkoisena

Vaalea matto tuo kauniisti valoisuutta huoneeseen ja tykkään, ettei kaikki sävyt ole tismalleen saman valkoisia vaan niitäkin voi sekoittaa. Kaapit ovat selkästi kirkkaamman valkoiset ja säkkituoli taas beige ja matto sopii näiden kaikkien kanssa tosi kivasti. Värivaihtoehtoina Viita matossa on valkoinen, beige, harmaa ja musta.

sliik viita matto valkoinen

    Lue lisää