hattaramekko

Sliik Kesamekko

Kun päästiin asukuvissa vauhtiin niin jatkanpa vielä toisella postauksella! Tämä mekko oli rakkautta ensi silmäyksellä ja tämän tyylistä kunnon hattaramekkoa itseltäni kaapista löytynytkään ennestään. Nyt tällainen lyhyehkö väljä malli on nyt mallistossa monella eri merkillä, mutta tässä minimum merkin mekossa itseäni ihastuttu lisäksi kaunis haalean lila sävy.

Sliik Lila Mekko
Sliik Minimum Mekko

Itselläni on mekosta koko 34 ja malli on siis minimum miamea short dress. Omani tilasin ihanasta LaPerle verkkokaupasta ja heillä on vielä yksi (!) kappale kokoa 36 varastossa. Malli on väljähkö, mutta myös aika universaali, minulle olisi varmasti hyvin sopinut myös se 36 koko.

Sliik Minimum Miamea

Mekossa on myös ohut puuvillavuori ja yhdistin sen nyt korkkareiden kanssa, mutta tosi kivasti sopii tennareiden/sandaalienkin kanssa rennompaan menoon.

Sliik Royhelomekko

Mitäs tykkäät?

  • Muuttuva+kotini+Päivi+S
    15.6.2021 at 20:54

    Ihana mekko täältä paikalliselta ihanasta liikkeestä ja värkin nappi <3

    Mie en oo nyt käynytkään pitkään aikaan, siellä varmast taas kaikkea ihanaa .)

Lue lisää