ihanan kesäiset pussilakanat

Sliik Finlayson

Meidän makkarin uudet petivaatteet saa mut kyllä aina hyvälle tuulelle! Ostin nämä jokunen viikko sitten jo kun olivat tarjouksessa ja olen ehtinyt kerran nämä jo pestä ja piti laittaa samana iltana jo heti takaisin sänkyyn!

Sliik Finlayson Kumpula

Kyseessä on Finlaysonin kaunis Kumpula-kuosi ja näitä on saatavilla kahdessa eri värissä. Tämän kesän Finlaysonin kuosit ovat olleet jotenkin tosi kivoja ja omaan makuuni. Ihastelin myös tätä Huiske-kuosia kaupassa ja se olisi mielestäni ihan täydellinen mökille. Nyt ne näyttivätkin olevan jo loppu ainakin tuolta verkkokaupasta, selkeästi monen muunkin makuhermoon ovat kolahtaneet! Molemmat kuosit on suunnitellut Eve Hamari.

Sliik Finlayson Kumpula

Kumpula on osa nuoren tekstiilimuotoilija Eve Hamarin neljän kesäisen kuosin kokoelmaa, joka ammentaa inspiraationsa puutarhoista, luonnosta, kesän vehreydestä sekä tuoksuista ja rakkaista muistoista. Värimaailmat luovat tunnelmia kevään ensimmäisistä hempeistä kukista keskikesän vehreyteen ja kukkaloistoon. Värien leikkisyys ja runsaus riisuvat kyynikotkin aseista ja saa ajatukset välittömästi Suomen kesän parhaisiin hetkiin.

Sliik Makuuhuone

Nämä Kumpulat ovat valmistettu puuvillasatiinista ja ovatkin ihanan pehmeät ja ylellisen tuntuiset. Satiini tuo kaunista kiiltoa näihin, joskin hieman helpommin rypistyvät käytössä. Materiaalina käytetty puuvilla on luomupuuvillaa.

Sliik Satiinipussilakana
Sliik Yopoyta

Ihana pellavainen unimaski on kotimaista käsityötä ja näitä löytyy useassa värissä täältä Niekon sivuilta!

Sliik Finlayson Kumpula Satiinipussilakana

En olekaan pitkään aikaan ostanut Finlaysonin pussilakanoita, mutta laatu vaikuttaa kyllä tosi hyvältä ja kuten sanoin, aivan ihania kesäkuoseja on nyt saatavilla monenmoisia. Kannattaa siis kurkata myös heidän valikoimansa jos etsit kivoja kesäisiä petivaatteita!

Sliik Makkari

    Lue lisää