marimekon syksy 2021 ihanat sisustusuutuudet

Sliik Marimekko 2021 Syksyn Uutuudet

Marimekon syksyn uutuuksia on saapunut jo liikkeisiin ja täytyy sanoa, että tänä(kin) syksynä sävymaailma on oikein ihana! Viime syksynä unikkokuosi tuli ruskeana ja nyt tänä vuonna aavistuksen persikkaiseen taittavana beigepohjaisena.

Sliik Marimekko Sisustus Uutuudet

Tämä sävy on kyllä ehkä kaunein hetkeen ja sopii mielestäni aika monenlaiseen sisustukseen. Ei liian pastellinen, mutta ei liian synkkä tai ruskea. Hankin paikallisesta marimuksu liikkeestä syksyn uutuuksista kaksi tyynyliinaa ja muutaman unikkoastian. Tykkään yhdistellä erisävyisiä unikkomukeja keskenään ja nämä sopivatkin oikein kivasti jo muiden kaapissa olevien kaveriksi.

Sliik Marimekon Uutuudet
Sliik Marimekko Unikko Tyyny

Erityisen kiva on mielestäni tuon pitkulaisen tyynyn eläväinen ja luonnollinen vaalea sävy. Ihastelin näitä myös kankaina ja olisikin ihana hankkia vielä vaikkapa pöytäliina tuosta persikkaisesta unikkokankaasta.

Sliik Marimekko 2021 Syksy
Sliik Marimekko Unikko Tyyny Beige

Syksyn uutuuksissa oli myös hyvin samaa sävymaailmaa oleva uusi kaksoset-kuosi, jossa seikkailee kissaeläinpari. Siitä oli saatavilla tyynyliinoja, petivaatteita astioita ja mm. pyyhkeitä. Uskon, että se tulee olemaan myös todella suosittu kuosi tänä syksynä! Marimuksusta löytyykin kiva valikoima jo syksyn uutuuksia ja kuulemma osa oli huvennut jo kovaa vaihtia. Kurkkaahan koko valikoima täältä!

Sliik Unikko 2021 Syksy

Miltäs uudet unikot sinun silmääsi näyttävät?

  • Eeva-Maria
    17.2.2022 at 11:18

    Hei olen ihastellut tätä teidän olohuoneen seinän väriä jo jonkin aikaa, voinko kysyä mikä väri/sävy se on?

Lue lisää