Puhvihihainen paita ja kesäfarkut

Sliik Marc O Polo

Pitkästä aikaa asukuvia täällä blogin puolella. Usein laitan näitä vain tuonne instan puolelle, mutta täytyy koittaa muistaa useammin jakaa myös tännekin muistoksi!

Halusin vinkata teille kivoista kesäjutuista, jotka ostin Tuurin Paita-Baari liikkeestä. Heiltä löytyy nykyään myös verkkokauppa, tämä uutinen olikin mennyt itseltäni ohi, mutta tosi kiva juttu tämä! Näitä kuvan tuotteita en löytänyt heidän verkkokaupastaan, mutta varmasti onnistuu myös näidenkin tilaaminen heidän kauttaan. Laitan alle kuitenkin linkit vielä tuotteisiin jos haluat kurkata mallia/tietoja enemmän.

Sliik Marc O Polo Tomma

Tämä kaunis valkoinen puhvihihainen paita on Rue de Femme merkkinen. Tämä oli itselle ihan vieras merkki, mutta katselin netistä, että tosi kivoja juttua heiltä löytyy muitakin. Paidan nimi on Octavia shirt (löysin netistä täältä) ja se on paksuhkoa puuvillaa, ei siis näy alta läpi ollenkaan. Hihoissa on lisäksi vuorikangas, joten ne ovat erityisen muhkeat!

Sliik Rue De Femme Octavia

Farkut ovat Marc O’Polo merkin ja nämä on ihanan pehmeää materiaalia. Malli ei oikein pääse oikeuksiinsa vasta kuin päällä, mutta nämä istuvat kyllä todella hyvin vaikka onkin väljähkö malli. Lahje on suora ja vajaamittainen ja ovat kyllä oikein mukavat kesäfarkut! Vuötärö on näissä korkea ja mitoituksesta sanoisin, että vastaa hyvin kokoaan. Kurkkaa malli täältä, kokoja ei enää ihan kaikkia ollut tosin jäljellä.

Minulla on farkuista tuumakoko 27/32 ja paidasta koko S.

Sliik Puhvihihainen Paita
 • Iida
  7.6.2021 at 22:08

  Kivan kesäinen asukokonaisuus ja hauska nähdä päivän asujakin,niistä saa aina ideoita omaan pukeutumiseenkin. Minulta meni muuten taannoin ohi Instavideosi voinnistasi eli ilmeisesti vointisi on jo parempi? Entä mitä neuvoisit tekemään näin äitinä kun teinimme 15v odottelee juuri viimeisiä tuloksia lähes varmasta Crohnin tautidiagnoosista?Mikä itsellesi on ollut vaikeinta alkuvaiheessa?

  • Sini
   16.6.2021 at 17:04

   Kiva kuulla, että näistä saa vinkkiä! Voi kovasti tsemppiä sinne teille niin teinille kuin äidillekin. Alussa varmastikin vaikeinta oli hyväksyä, että on elinikäinen sairaus. Jotenkin kuvittelin, että otan vain lääkkeet ja elämä jatkuu normaalisti. Valitettavasti lääkkeiden suhteen itselläni on ollut huonoa säkää ja muutama sopimaton vaihtoehto on tullut kokeiltua. Jokaisen kanssa menee aina oma aikansa ja kestää kyllä useita kuukausia ennen kuin mitään tuloksia alkaa näkyä. Alku on siis vähän kivikkoista yleensä, mutta monesti kyllä sitten lopulta oikea ja toimiva lääkitys löytyy.

   Lisäksi väsymys vaivaa kyllä lääkityksestä huolimatta aina aika ajoin ja se tulee olemaan osa elämää varmasti aina. Aktiiviselle ihmiselle sen hyväksyminen on ollut vähän vaikeaa ja olen soimannut itseäni laiskaksi kun en jaksa tehdä kuten ennen. Pikku hiljaa sairauden on alkanut hyväksyä ja tottua ajatukseen, että tämän kanssa eletään loppuelämä. Kuitenkin itsellä on nyt ihan hyvä tilanne, joten vaikka haasteitakin on ollut niin kyllä niitä hyviäkin hetkiä mahtuu joukkoon.

Lue lisää