vahvakauppa alekoodi: vatsan ja suoliston hyvinvointiin

Kaupallinen yhteistyö Vahvakauppa

Slik Crazy Coco Luomu Kombucha

En voi kylliksi korostaa kuinka tärkeäksi osaksi arkea vatsan ja suoliston hyvinvoinnin vaaliminen on tullut itsellä viimeisen vuoden aikana. Ja näin jälkiviisaana sanottuna, voi kun olisin kiinnittänyt asiaan enemmän huomiota jo aikaisemmin!

IBD-sairauksien syitä ei varmuudella tiedetä ja taudin puhkeamiseen vaikuttaa ilmeisesti monikin asia. Itse en kuitenkaan ollut viime vuoteen saakka kiinnittänyt suoliston ja vatsan hyvinvointiin oikein minkäänlaista huomiota, eihän minua mikään vaivannutkaan! Kuitenkin sairauden puhjettua viime kesänä oli tilanne päässyt suolistossa jo todella pahaksi ja uskon kyllä, että oma toiminta hieman aikaisemmin olisi pelastanut ehkäpä leikkaukselta, kenties koko taudin puhkeamiselta.

Olen aina syönyt vähän mitä sattuu, en juurikaan käyttänyt vitamiineja tai suoliston hyvinvointia tukevia tuotteita. Elintavat, stressi, perinnöllisyys, ympäristötekijät. Kaikki vaikuttavat kaikkeen. Oman toiminnan vaikutusta sairauden syntyyn tai sen ehkäisyyn on siis tieteellisesti mahdotonta todistaa. Mitä suolistoa tukevilla tuotteilla, henkisellä puolella ja ruokavaliolla voidaan saavuttaa? Omasta mielestäni paljonkin ja kannustankin ainakin kaikkia kokeilemaan ja miettimään asiaa. Olisinpa tehnyt itse samoin jo aikaisemmin!

Sliik Vivomixx Maitohappobakteeri Ale

Vahvakauppa on suoliston ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokauppa. Sivustolle on koottu kattavasti erilaisia hyvinvointituotteita ja saatkin kätevästi tilattua ne kaikki samasta paikkaa yhdellä kerralla. Vahva sivustolta saat taatusti Vivomixx tuotteet myös edulliseen hintaan! Itse ostin tuotteita aluksi apteekista ja tämä yksi 10 pussin pakkaus maksoi yli 30 euroa! Löysin netin kautta sitten vahvakaupan ja sain saman paketin 20 eurolla, aika hurjan iso ero!

Lisäksi alekoodi lukijoilleni! Saat nyt koko verkkokaupan tilauksesta 10% alennuksen koodilla SINISLIIK. Minimitilaus 3 tuotetta, koodi on voimassa 31.8.2021 saakka.

Sliik Vivomixx 450 Maitohappobakteerijauhe

Tuote mikä itsellä toi suuren avun suoliston ollessa huonoimmillaan oli tämä Vivomixx 450 maitohappobakteerijauhe. Paketissa on tosiaan 10 pussia ja aluksi otin yhden pussin päivässä noin viikon ajan. Sen jälkeen vähensin annostuksen puolikkaaseen pussiin ja nykyään otan tätä kuuriluontoisesti tai mikäli tarve vaatii. Tuote auttaa minulla todella nopeasti ja on myös turvallinen koko perheen käyttää. Lapsille olen antanut puolikkaan pussin kerralla mehuun sekoitettuna.

Vivomixx on probioottinen elintarvike, joka sisältää 450 miljardia elävää maitohappobakteeria ja bifidobakteeria 8 erilaisesta kannasta. Tämä on todettu 10-kertaa tehokkaammaksi kuin muut maitohappobakteerit ja se on lisäksi maidoton, gluteeniton, laktoositon, soijaton ja lisäaineeton, eikä se sisällä synteettisiä makeutusaineita.

Sliik Vivomixx 112 Maitohappobakteeri

Tuoteperheestä löytyy myös tämä maitohappobakteerikapseli, jossa on 112 miljardia elävää maitohappobakteeria ja bifidobakteeria 8 eri kannasta. Näitä kapseleita olenkin käyttänyt nyt säännöllisesti ja tosiaan tarpeen vaatiessa sitten vahvempaa jauhetta. Vahvakaupan sivuilla on molemmista tuotteista asiakkailta todella hyviä kokemuksia ja kuten kerroin, itsellä nämä ovat todellakin tuoneet suuren avun.

Sliik Vahvakauppa Vivomixx 112 Maitohappobakteeri Kapseli
Sliik Vahvakauppa Vitamiinit

Vivomixx tuotteiden lisäksi Vahvakaupasta löytyy paljon muitakin tuotteita! Tuotteet on valittu erityisesti vatsan ja suoliston hyvinvointia silmällä pitäen, mutta toki perusvitamiinit ovat tärkeitä ihan jokaiselle arkeen. Itselläni käytössä on yllä näkyvät Puhdistamon B-, ja C-vitamiinit ja lisäksi Omega 3 kapselit. Saat tuolla alekoodilla alennuksen myös näistä tuotteista.

Sliik Vahvakauppa Kombucha

Olen aivan hurahtanut erilaisiin kombucha juomiin! Näitä Crazy Coco luomu kombucha juomia löytyy valikoimista myös useammassa maussa, täältä etusivulta pääset kätevästi näkemään ne kaikki. Oma suosikkini on ehkä inkivääri ja karpalo!

Sliik Vahvakauppa Crazy Coco Luomu Kombucha

Olen todella iloinen, että olen saanut yhteistyökumppanikseni vahvakaupan. Voin lämpimästi suositella käyttämiäni tuotteita kyllä ihan jokaiselle ja kannustan ehdottomasti uhraamaan muutaman ajatuksen vatsan ja suoliston hyvinvoinnille. Valitettavasti usein asiaan havahtuu vasta sitten kun alkaa tulla oireita ja vaivoja, ennaltaehkäisevä toiminta on kyllä asia mikä kannattaa pitää mielessä!

ETUKOODI:

Saat nyt koko verkkokaupan tilauksesta 10% alennuksen koodilla SINISLIIK. Minimitilaus 3 tuotetta, koodi on voimassa 31.8.2021 saakka.

    Lue lisää