asuntomessut 2021 lohja, suosikkini!

Tervetuloa virtuaaliselle asuntomessukierrokselle kurkkaamaan 2021 vuoden omat messusuosikkini. Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Lohjalla ja virallisesti ovet aukevat huomenna 9.7.2021. Kävimme miehen kanssa piipahtamassa pressipäivässä ja tässäpä teille tuhti kuvapläjäys messutunnelmia!

Kohteita oli näiden lisäksi monia muitakin kauniita, mutta ihan kaikkia en viitsinyt yhteen postaukseen koota. Kiva, että messu tarjoaa myös yllätyksiä kävijöille, ainakin miljöö järven rannalla oli kaunis ja kohteet kauniisti sisustettuja. Myös piha-alueet viehättivät omaa silmääni kovasti ja sainkin messuilta kivoja ideoita meidän oman pihan suunnitelmiin.

3. Kannustalo Suomi

Oma suosikkini kohteista oli varmastikin tämä Kannustalo Suomi-kohde, jonka sisustus oli Helena Karihtalan käsialaa. Kaunis ja klassinen tunnelma oli taattua Kanustalo tyyliä, kalusteet kohteeseen on Artekilta, keittiö Puustellilta ja matot Woodnotesilta. Seinillä oleva Kuutti Lavosen taide osuu omaan makuhermooni myös, meiltäkin löytyy hänen grafiikkaansa kotoa!

Sliik Asuntomessut 2021 Kannustalo Artek
Sliik Asuntomessut 2021 3 Kannustalo Olohuone
Sliik Asuntomessut 2021 3 Kannustalo Suomi
Sliik Asuntomessut 2021 3 Kannustalo Makuuhuone 1
Sliik Asuntomessut 2021 3 Kannustalo Taso
Sliik Asuntomessut 2021 3 Lohja
Sliik Asuntomessut 2021 3 Kannustalo Suomi Olohuone

7. Pyörre

Seuraavana haluan nostaa esiin messujen mielenkiintoisimman kohteen, Aulis Lundell Oy:n teräsrakenteisen Pyörre talon. Tämä oli upea, persoonallinen ja kaunis! Montakaan julkisivukuvaa en napannut, mutta tästä otin parikin. Lisäksi piha-alue naapurin kanssa oli kaunis.

Kohteessa oli paljon Johanna Oraksen taidetta, ihastelin makuuhuoneen sinisävyisiä teoksia. Keittiössä katseenvangitsijana oli Johanna Oraksen teoksesta tehty iso tapetti. Tykkäsin kovasti myös talon ikkunoista isoine syvennyksineen, kirkkaansinisestä 10 metriä pitkästä (!) keittiöstä sekä upeasta kylpyhuoneesta.

Hauska katseenvangitsija on myös sisäpihalla kasvava puu. Tämä jon mikä kannattaa käydä katsomassa!

Sliik Asuntomessut 2021 7 Pyorre
Sliik Asuntomessut 2021 7 Pyorre Ulkoa
Sliik Asuntomessut 2021 7 Piha
Sliik Asuntomessut 2021 7 Pyorre Makuuhuone
Sliik Asuntomessut 2021 7 Pyorre Makuuhuone
Sliik Asuntomessut 2021 Pyorre Kylpyhuone
Sliik Asuntomessut 2021 7 Pyorre Suihku
Sliik Asuntomessut 2021 7 Pyorre Keittio
Sliik Asuntomessut 2021 Pyorre Keittio
Sliik Asuntomessut 2021 7 Pyorre Olohuone
Sliik Asuntomessut 2021 7 Pyorre Sisapiha

4. Kastelli Veistos ja 6 Kastelli Plazia Järven sydän

Sliik Asuntomessut 2021 4 Kastelli Veistos Keittio

Sanna Siik-Keskisarja oli suunnitellut sisustuksen kahteen Kastelli kohteeseen. Molemmat olivat omaan makuuni kovasti, kauniita seesteisiä sävyjä. Kolme ensimmäistä kuvaa Veistos-kohteesta ja kaksi viimeistä Plaziasta. Etenkin Veistoksen keittiön sävy hurmasi ja Plaziassa oli ihana pienen tytän huone ja myös Adean origami sohva oli upea livenäkin!

Sliik Asuntomessut 2021 4 Kastelli Veistos
Sliik Asuntomessut 2021 4 Kastelli Veistos Olohuone
Sliik Asuntomessut 2021 6 Kastelli Plazia
Sliik Asuntomessut 2021 6 Kastelli Plazia Lastenhuone

15. Ainoa Fiksu

Myös Ainoa Fiksu kohde oli mielestäni todella kaunis ja kohteen on stailannut Anna Biström sekä Kaisa Kartela. Hitsi unohdin kokonaan ottaa kuvia ihanasta lastenhuoneesta ja työhuoneesta, ne olivat kauniiita myös. Olohuoneessa ihastuin upeaan Lepo product tuoliin, joka oli verhoiltu Lauritzon’s kankaalla. Myös Lundian rottinkisenkki sopi tilaan kauniisti.

Sliik Asuntomessut 2021 15 Ainoa Koti
Sliik Asuntomessut 2021 15 Ainoa Olohuone
Sliik Asuntomessut 2021 15 Ainoa

9. Villa Nordic Stories

Tämä hirsitalo sijaitsi varmastikin alueen parhaalla paikalla ja uima-altaalta sekä yläkerran isolta terassilta oli kauniit näkymät järvelle. Sisustuksen on suunnitellut Johanna Hernesniemi ja kohde on Ollikaisen Hirsirakenne Oy:n. Tykkäsin kovasti, että katto olikin tummaa rimaa ja se toi kauniin kontrastin tilaan! Makuuhuoneen näkymät olivat upeat, kohteessa oli myös pesutiloissa kauniit laatat sekä ruskeat erikoisemmat lasiovet.

Sliik Asuntomessut 2021 9 Hirsitalo
Sliik Asuntomessut 2021 9 Villa Nordec Stories
Sliik Asuntomessut 2021 9 Villa Nordic Stories Hirsitalo
Sliik Asuntomessut 2021 9 Nordic Stories
Sliik Asuntomessut 2021 9 Makuuhuone

10. Joutsela

Lakka Kivitalon Joutselasta mieleen jäi erityisesti kauniit laatat! Kohteessa oli myös hulppean kokoinen kodinhoitohuone/pukeutumishuone/pesutila-combo ja lisäksi löytyi erillinen saunatila. Saunatilat olivat mustat ja mielestäni todella kauniit. Mieleen jäi myös keittiön erikoisempi saareke, kannattaa käydä kurkkaamassa myös tämä kohde! Sisustuksen on suunnitellut Harri Koskinen.

Sliik Asuntomessut 2021 10 Joutsela
Sliik Asuntomessut 2021 10 Joutsela Keittio
Sliik Asuntomessut 2021 10 Lakka Kivitalo
Sliik Asuntomessut 2021 10 Joutsela Kylpyhuone
Sliik Asuntomessut 2021 10 Joutsela Lakka Kivitalo
Sliik Asuntomessut 2021 10 Joutsela Sauna

13. Jukkatalo Jalava

Tässäkin kohteessa oli kaunis, maanläheinen sävymaailma. Sisustuksesta on vastannut Kia Huumonen ja avustava suunnittelija Mirva Kangas. Kompaktin kokoisessa talossa oli mielestäni käytännöllinen pohjaratkaisu ja kaikki tilat sopivat hyvin yhteen. Stailauksessa esillä ihanaa kotimaista keramiikkaa ja tekstiilejä!

Sliik Asuntomessut 2021 13 Jalava Jukkatalo
Sliik Asuntomessut 2021 13 Jalava Jukkatalo
Sliik Asuntomessut 2021 13 Jukkatalo

Salvos hirsirakennukset

Viimeisenä piipahdimme vielä alueella olevissa Salvos hirsirakennuksissa. Ne olivat todella kivoja! Toinen oli tehty etätyöpisteeksi ja toinen ihan pikkuiseksi mökiksi makuupaikkoineen, keittiöineen ja pesutiloineen. Lisäksi oli pieni pihasauna. Jostain tällaisesta pienestä pihasaunacombosta haaveilen omaankin kotiin, ehkä sitten joskus tulevaisuudessa!

Sliik Asuntomessut 2021 Salvos Hirsimokki
Sliik Asuntomessut 2021 Salvos Hirsimokki

Hei siinä oli joitain omia suosikkejani messuilta. Kohdeluettelossahan on 28 kohdetta eli paljon on näiden lisäksi vielä nähtävää! Mitä tykkäsit näistä kohteista? Aiotko mennä vierailemaan asuntomessuilla tänä kesänä?

 • Lieshgoob
  8.7.2021 at 21:22

  [url=https://hqd.wiki/]hqd список вкусов[/url]

  джой его электонная сигарета

 • Kesäheinä
  8.7.2021 at 23:42

  Kiitos kattavasta messublogista! Hyvin pääsi tunnelmaan mukaan.

 • Elisa/villalume
  9.7.2021 at 19:16

  Upeita kohteita oli tosiaan Lohjalla, erittäin hyvin laadittu listaus tässä. 😊👍

Lue lisää