SodaStream: Helpotusta mökkielämään!

Kaupallinen yhteistyö SodaStream

Sliik Soda Stream Mokilla

Ai miten upeat hellekelit on meitä hellineet koko kesän! Sanomattakin selvää, että olemme uineet, saunoneet ja mökkeilleet paljon! Aikaisempina vuosina mökillä on kulunut aika paljon virvoitusjuomia: limsoja, kivennäisvesiä ym ja niitä on kannettu melkoinen määrä mukana mökille. Nyt tänä vuonna homma onkin helpottunut huomattavasti, sillä saimme mökille oman SodaStream laitteen ja siellä on nyt aina juomat valmiina kunhan vain vesi tuodaan mukana!

Sliik Soda Stream Kesamokki
Sliik Saunamokki

Meidän mökillämme on todella rajalliset säilytystilat ja kun useampi henkilö on viettämässä aikaa mökillä, tavaraa on jo itsestäänkin paljon mukana. Monesti mökillämme on myös vieraita ainakin saunomassa ja uimassa ja grillaamme porukalla paljon. Juomista onkin joutunut varata melkoisen määrän, ja etenkin hellekelillä sitä on kulunut paljon.

Vesi on ihan hyvä janojuoma, en sitä kiistä. On kuitenkin ihan kiva saada veden sekaan ainakin vähän kuplia, itse makutiivisteitäkään emme aina käytä. Joskus laitamme ihan vain hedelmiä tai marjoja ja omia suosikkejani on nämä SodaStreamin fruit dropsit, joissa on kivan raikas ja mieto maku. Tavallista vettä ei aina muista juoda tarpeeksi ja lapset etenkin kaipaisivat juomaan mukaan jotain makua, edes hieman. Ja niitä kuplia!

Sliik Mokilla

Saunamökissä Spirit One laite majailee pienen jakkaran päällä. Siro laite ei vie paljoa tilaa ja tässä on helppo tehdä pienempii pulloihin vaikka jokaiselle omaa mieluisaa makua. Yhtenä iltana herkuttelimme kirsikoilla ja pienillä suolaisilla snackseilla ennen varsinaista grillausta.

Sliik Fruit Drops

Mun lemppareita on fruit dropsit ja niistä tämä Lemon Strawberry sekä Lemon Lime! Monesti laitan kaveriksi vielä sitruunalohkoja pulloon, myös minttu sopii hyvin!

Sliik Soda Stream One Bottle Pink
Sliik Soda Stream One Bottle

Suosittelenkin SodaStream laitetta myös vapaa-ajan asunnolle. Pulloja meillä ei juurikaan enää tule ja tosiaan juomavettä kun aina tuomme mukana niin aina on myös sitten virvoitusjuomaa saatavilla jos sitä tekee mieli. SodaStream laitteita löytyy monenlaisia ja mikäli mökillä ei ole sähköä, ei hätää! Myös sähköttömiä laitteita löytyy valikoimista! Meillä on mökillämme musta Spirit one laite, joka toimii verkkovirralla. Kotoamme löytyy tyylikäs Crystal, jossa on pulloina lasipullot. Värivaihtoehtoja laitteista löytyy musta ja valkoinen. Kurkkaa laitevalikoima täältä.

Sliik Soda Stream
Sliik Soda Stream Kesamokki

Vaikka muovipullot ovat kätevät etenkin mökillä käsintiskatessa, on täälläkin joskus ihan kiva laittaa juomat ja ruoat vähän nätimmin esille. Kesällä meillä on mennyt todella paljon hedelmiä mökillä ja nyt kun hommasimme uuden jääkaapin (jossa on myös pakastin) pääsemme herkkuttelemaan jäätelölläkin ja tekemään myös jääpaloja juomiin! Perus kuplavesi saa kivan twistin makutiivisteestä tehdyistä jääpaloista, voit laittaa jääpalojen sekaan myös marjoja, yrttejä ja syötäviä kukkia ja saat aikaan kauniita moctaileja!

Meillä on tulossa yhdet juhlat mökillä ja mietinkin jo, että mitä kaikkea kivaa keksin tehdä SodaStream laitteella ja erilaisilla juomatiivisteillä!

Sliik Soda Stream Fruit Drops
Sliik Soda Stream Juomapullo

Yksi eniten käyttämämme SodaStream juttu on ollut nämä My Only Bottle-pullot! Näitä on meillä useampia ja nämä kulkevat mukana niin mökillä kuin kotonakin. Pienemmät 450 ml kokoiset pullot ovat todella kätevät lastenkin käyttöön ja nämä sopivat suoraan siis noihin SodaStream laitteisiin, joten saat tehtyä juoman suoraan pikkupulloonkin. Oikein hyvä treenikaverina, sup-lautaillessa, onkireissulla ja vaikka missä! Pullot ovat myös konepesun kestäviä, suosittelen lämpimästi!

Sliik Soda Stream Ongella

Nyt kun tämän kesän meillä on ollut SodaStream laite myös mökillä, on kyllä muovipullojen määrä vähentynyt radikaalisti ja olemme kuitenkin itseasiassa juoneet enemmän vettä, mikä on hellekeleillä ollut todella hyvä juttu. Tiesitkö muutes, että SodaStream-laitteella voit tehdä litran hiilihapotettua vettä vain noin 0,19 eurolla? SodaStream säästääkin rahaa ja luontoa, tämä onkin yksi syy miksi ilolla valitsin SodaStreamin tämän vuoden yhteistyökumppanikseni!

  • Kaija Vaajala
    24.9.2021 at 23:14

    Hei, mikä sohva on saunamökissä? Taitaa olla vuodesohva?

Lue lisää