K-tuolin uudet vaatteet

Kaupallinen yhteistyö Woodnotes

Sliik Woodnotes

Tämä Woodnotes leveä K-tuoli on meillä yksi eniten käytetyistä huonekaluista. Olemme ostaneet tämän käytettynä aikanaan meille noin 5 vuotta sitten ja tässä oli silloin mustat paperinarupäälliset. Tämä on mielestäni niin hyvä istua ja on meillä miehen lempituoli. Runko ei ole kyllä käytössä mennyt miksikään ja tämä on todella pitkäikäinen hankinta. Muotokieli on klassisen kaunis ja tuoli sopii monenlaiseen sisustukseen. En yhtään ihmettelekään, että K-tuoli on niin suosittu vuodesta toiseen! Nyt meidän tuolissa on jonkin aikaa ollut uudet natural/black sävyiset paperinarupäälliset ja tykkään näistä kyllä todella paljon!

Sliik Woodnotes K Chair Natural Black
Sliik Woodnotes Natural Black

Tämä natural/black saattaa pienessä mallipalassa vähän hämätä ja tuntua ”sekavalta”, mutta näin isona pintana sävy on todella upea ja tämä oli kyllä nappivalinta meille! Sävy on oikeastaan sellainen tumma hiekka, eikä musta siinä pomppaa juurikaan esiin. Sävy sopii täydellisesti myös tammen sävyisen puun kanssa yhteen ja on myös hyvin armollinen lialle. Tässä ei tahrat juurikaan erotu ja onkin lapsiperheeseen oikein hyvä vaihtoehto. Sävy sopii kauniisti marmorilaattaan ja luonnonvalkoiseen villamattoonkin.

Sliik Woodnotes Rahi

Tuoli täydentyi myös saman sarjan leveällä rahilla, tästä olenkin haaveillut jo tovin. Nyt tuossa on kyllä niin hyvä istua enkä ihmettelekään, että tästä paikasta tulee meidän perheessä vähän kiistaa. Tähän toki mahtuu hyvin lapsi+aikuinen ja kyllä me miehen kanssakin tuossa kahdestaan istumme.

Sliik K Tuoli Rahi
Sliik Woodnotes Paperinaru Kangas
Sliik Woodnotes K Chair

Tuoli on meillä siis tv-tuolina tässä tilassa ja on kyllä mahtavaa, että tuoliin saa ostettua päällisiä myös erikseen. Paperinaru on todella kestävää materiaalia eikä meidän toisissa mustissa ole mitään kulumaa, joskin mustassa taas tahrat näkyvät aika selkeästi. Tämä sävycombo on kyllä huoleton yhdistelmä! En ollut koskaan nähnyt tätä livenä, joten vähän jännitti tilata pelkän nettikuvan perusteella, mutta mielestäni nappiin meni!

Woodnotesilta saa kyllä mallipalat kaikista haluamistaan vaihtoehdoista ja voi sitten niistä katsoa kotona oikeassa valossa ja tilassa mikä sopisi parhaiten. Jos sisustuksesi on maanläheinen ja siinä on paljon puunsävyjä, suosittelen tsekkaamaan tämän natural/black sävyn. On kyllä huikean kaunis!

Sliik K Tuoli

K-tuolistahan löytyy useampikin malli ja tosiaan kangasvaihtoehtojakin lukuisia. Kurkkaahan valikoima täältä ja tosiaan pelkkiä vaihtopäällisiä on myös saatavilla!

  • jassu
    7.8.2021 at 18:43

    Ei liity postaukseen, mutta vieläkö sinulta löytyy tuo Marimekon trina mekko? 🙂

  • Terttu
    21.8.2021 at 12:13

    Hei, joko olet päässyt kirkkaamman Marimekon Joulumallistoa?

Lue lisää