Befree Home ekologiset siivoustuotteet

Kaupallinen yhteistyö Eko Eko Shop

Sliik Befree Home

Minulla on ollut nyt useamman kuukauden ajan käytössä Eko Eko Shopin kautta saadut Befree ekologiset pesuaineet ja ajattelin hieman kertoa omia kokemuksia niistä. Olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin ja voin niitä lämpimästi suositella muillekin. Sainkin teille myös alekoodin Eko Eko Shop verkkokauppaan, koodin löydät postauksen lopusta!

Sliik Ekoekoshop Alekoodi

Eniten käyttämäni tuotteet näkyvät tässä! Befree Smart on oma suosikkini näistä kaikista tuotteista ja, koska keittiössä tulee häärättyä päivittäin, ovat Smart ja Kitchen kaksi eniten käyttämääni pesuainetta. Smart on todella monikäyttöinen tuote ja sitä voit käytää oikeastaan mihin vaan! Itse käytän tätä tasojen puhdistukseen, lieden puhdistukseen, mikron ja uunin puhdistukseen, kaappien ovien puhdistukseen jne. Tuote poistaa todella tehokkaasti rasvaa ja soveltuu kaikille pinnoille.

Nyt olen testaillut myös noista ecoegg bamboo pyyheitä eli uudelleenkäytettäviä liinoja, jotka voi pestä pesukoneessa. Vaikuttavat käteviltä ja kestävät jopa 85 pesukertaa!

Befree tuotteet ovat biohajoavia ja biologisia. Jälkimmäisellä tarkoitetaan sitä, että vahingolliset ja korrosoivat tehoaineet puhdistusaineessa on korvattu vaarattomilla biologisilla ainesosilla kuten mikro-organismeilla ja entsyymeillä. Tuotteet tuotteet ovatkin vähintään yhtä tehokkaita tai tehokkaampi kuin perinteiset puhdistusaineet kuitenkaan sisältämättä vaarallisia kemikaaleja.

Sliik Befree Smart

Jos hankit vain yhden tuotteen, hanki Smart! Tämä on todellakin ”jokapaikan tuote” ja soveltuu ihan kaikille pinnoille aina marmorista tekstiileihin. Tekstiileistä saat tällä hyvin rasvatahrat pois, mikro tuoksuu ihanan raikkaalta kun suihkutat tätä ja pyyhit tahrat kostealla liinalla. Tuote on myös todella riittoisa, isosta 750 ml pullosta riittää pitkäksi aikaa.

Tässä vasemmalla on meidän mikro norminäkymässä. Sormenjäljet näkyvät todella helposti mustilla pinnoilla. Pari suihkautusta Smartia ja pyyhkäisy, kaikki rasvatahrat ovat poissa! Toimii oikein hyvin myös mustiin välioviinkin ja kaikenvärisiin kaapinoviin. Tämä ei vie kiiltoa maalipinnasta ja onkin turvallinen käyttää mille tahansa pinnalle.

Sliik Ekologiset Puhdistusaineet

Tässä mikro puhdistuksen jälkeen. Lapsilla tahtoo kupu joskus unohtua ja joskus tämä on ollut kyllä aika järkyttävän näköinen. Suihkutan Smartia kaikille pinnoille ja annan vaikuttaa jokusen minuutin ja sitten puuhin kostealla rätillä. Tiukimmatkin maitotahrat ovat lähteneet hyvin ja mikro tuoksuu ihanan raikkaalta ja kun pesuaineessa ei ole mitään myrkyllisiä ainesosia, on tätä turvallista käyttää myös mikroon ja uuniin.

Sliik Befree Kitchen

Toinen päivittäin käytössä oleva tuote on tämä Kitchen. Tästä tulee pesuaine suoraan vaahtona, mitä rakastan! Tällä voit kätevästi pestä myös tiskikoneen suihkuttamalla vaahtoa koneen sisään. Tuote on hajusteeton ja soveltuu myös elintarviketeollisuuteen. Smart tuotteella voi myös pestä astoita, olen sitä suihkauttanut myös joskus oikein rasvaisiin pannuihin ja vuokiin.

Sliik Befree Puhdistusaineet
Sliik Befree Shine

Kurkataanpa kylppärin tuotteisiin! Minulla on käytössä Whitelime, Shine ja Sanit tuotteet tästä sarjasta.

Whitelime on tarkoitettu erityisesti kalkinpostoon ja siinä on miellyttävän raikas sitruksinen tuoksu. Se onkin oikein hyvä esimerkiksi lasiseinien ja kaakeleiden, sekä hanojen ja altaiden puhdistukseen. Befree Whitelime on täysin vapaa fosfaateista, metalleista, allergeeneista sekä eläinperäisistä ainesosista. Tuote perustuu siis täysin luonnollisiin aineisiin ja on turvallinen koko perheelle ja ympäristölle.

Shine on kiillottava puhdstusaine, mikä soveltuu hyvin lasipinnoille, peileille ja metallipinnoille. Shine jättää myös kevyen suojan pinnalle ja esimerkiksi lasiseinään ei kalkki tartu enää yhtä hyvin kun sen käsittelee shine tuotteella aina silloin tällöin. Shine kirkastaa myös kuparin ja sopii esimerkiksi rosteripintojen puhdistukseen ja myös puupinnoille.

Sliik Befree Sanit

Sanit on nimensä mukaisesti puhdistusaine Wc-pöntölle ja kylpyhuoneelle. Monet tämän kategorian puhdistusaineet ovat aika tujuja ja allergisoivia, Sanit onkin turvallinen käyttää ja se eliminoi silti bakteerit ja takaa WC:n hyvän hygieniakäsittelyn.

Sliik Befree Pure

Befree tuotesarjasta löytyy vielä mm. greenfloor lattianpesuaine ja Pure ilmanpuhdistaja!

Greenfloor on to-del-la ihanan tuoksuinen pesuaine, joka soveltuu kaikille koville lattiapinnoilla. Tästä jää niin hyvä tuoksu kotiin! Tuote sekoitetaan kylmään veteen, ja yhdestä pullosta riittää jopa 50 pesukertaan. Tämä on myös yksi lemppareistani, sillä puhdistaa tehokkaasti ja tosiaan tuoksuu ihanalta.

Pure on tehokas hajujen neutralisoija ja olenkin käyttänyt tätä niin lätkäkamoihin kuin kenkiinkin. Sopii hyvin myös lemmikkitalouksiin! Tämäkin on todella riittoisa ja pullosta on iloa pitkäksi aikaa.

Kaikki Befree tuotteet löydät täältä ja Eko Eko Shopissa on myynnissä myös näistä tehtyjä erikokoisia tuotepaketteja hieman edullisempaan hintaan. VINK! Jakamani alekoodi käy myös näihiin tuotesetteihin, joten niissä olisi tarjolla tupla-alennus!

Sliik Ecoegg Pyykkimuna

Sitten vielä vinkkaus itselle uusista tuttavuuksista nimeltä pyykkimuna ja kuivurimuna! Nämä ovat olleet nyt käytössä kolmisen viikkoa ja olen ihan ymmälläni, miten nämä oikeasti voivat toimia?! Ne siis toimivat!

Pyykkimuna on ekologinen pyykinpesuväline, joka laitetaan pyykkikoneen sisään. Ecoegg-pyykkimuna sopii erityisen hyvin herkkäihoisille ja se korvaa kokonaan pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen. Pakkauksessa on musta pellettipussi ja kaksi valkoista pellettipussia. Valkoiset pelletit sisältävät varsinaisen pesuaineen ja mustat pelletit poistavat veden pintajännitystä ja ionisoivat veden lievästi emäksiseksi. Nämä kaikki pussit tyhjennetään pyykkimunan kuoren sisälle.

Valkoisten pellettien pinta-aktiiviset molekyylit tarttuvat rasvaan ja likaan irrottaen ne pestävästä kankaasta. Tensidit hajottavat lian ja rasvan ja kuljettavat ne veden mukana pois koneesta. Pellettien muut ainesosat varmistavat, että lika ja rasva ei siirry takaisin pyykkiin vaan pysyy vedessä. Mustat turmaliinipelletit ionisoivat veden tehden siitä lievästi emäksisen. Emäksinen vesi helpottaa lian irtoamista ja pehmentää samalla pyykkiä.

Sliik Ecoegg Kokemuksia

En olisi osannut itse selittää miten nämä toimivat, joten ylläolevaa tekstiä luntattu Eko Eko Shopin sivuilta. Kuitenkin sen tiedän, että pyykki on puhdasta ja se tuoksuu ihanalta! Minulla on siis käytössä Fresh Linen tuoksu, saatavilla on myös hajusteeton vaihtoehto ja Spring blossom tuoksu. Jos rakastat puhtaan pyykin tuoksua, sitä ”cotton” tuoksua niin tykkäät varmasti tästä Fresh Linen tuoksusta! Se ei ole todellakaan liian voimakas, ei vaikka käytän myös saman tuoksun kuivurimunia. Otin juuri äsken päälleni puhtaan paidan ja ensimmäisenä vain nuuhkin sitä, niin hyvältä se tuoksuu!

Pyykkimunaan on saatavilla täyttöpakkauksia. Aloituspakkaus sisältää 70 pesukertaa ja täyttöpakkaus 50 pesukertaa.

Ecoegg kuivurimuna tehostaa pyykin kuivumista jopa 28% ja jättää pyykin miellyttävän pehmeäksi ja raikkaaksi. Tässä on saatavilla samat tuoksuvaihtoehdot ja pakkauksessa tulee mukana kaksi munaa ja niiden sisälle laitettavat tuoksutikut. Kuivurimunat auttavat erottelemaan pyykin kuivausrummussa, jolloin ilma kiertää paremmin ja pyykit kuivuvat nopeammin. Munien nyppylät taas auttavat pehmentämään pyykkiä.

Kurkista kaikki ecoegg tuotteet täältä.

Sliik Ecoegg Tuotteet

Ja nyt ALEKOODI!

Saat 15% alennuksen KOKO EKo Eko Shop verkkokaupan tuotteista koodilla SINISLIIK15. Koodi on voimassa 10.10 saakka ja sivustolla on myynnissä myös mm. luonnonkosmetiikkaa ja muitakin kodinsiivoukseen liittyviä tuotteita. Kurkkaa valikoima täältä.

    Lue lisää