Marimekko unikko trikoot

Sliik Marimekko Unikko Trikoot

Nämä marimekon ”käpälä unikko” trikoot olivat kyllä todella positiivinen yllätys ja olenkin ehtinyt käyttää näitä jo useamman kerran. Tuotekuvasta voisi luulla, että nämä ovat ohutta puuvillaa, mutta materiaali on ns. jumppatrikoota ja todella paksua sellaista! Normaaleista jumppahousuista en kyllä tällaista summaa maksaisi, mutta itse tuskin näitä maltan salille edes laittaa vaan yhdistän mielummin arkipukeutumiseen.

Trikoista on saatavilla myös viininpunainen väri. Tämä musta/harmaa sopii omaan vaatekaappiini paremmin ja mielestäni nämä ovat oikeasti tosi kivat vaikkapa neuleen, mekon tai tunikan kanssa! Itselläni on näistä koko S ja sanoisin, että vastaavat hyvin kokoaan. Omat housuni ostin meidän paikallisesta marimuksu liikkeestä, koot näistä ovat kyllä huvenneet aika nopsaa, joten kannattaa kurkata pikaisesti olisiko omaa kokoa vielä jäljellä.

Sliik Marimekko Unikko Housut

Mitäs sanot, sopiiko jumppahousut yhteen bootsien ja neuleenkin kanssa?

    Lue lisää