Fanni K syksyn uutuudet (30% alekoodi!)

Kaupallinen yhteistyö Fanni K

Sliik Fanni K

Tervetuloa meille ja meidän arkiolkkariin, jonka sisustin Fanni K-merkin syysuutuuksilla!

”Fanni K-mallisto rakentuu tarkoin valikoiduista kodinsisustus-, keittiö- ja lifestyle-tuotteista sekä intohimosta nähdä ympäröivän maailman kaikki kauneus. Kuoseissa toistuvat klassiset ornamentit, pehmeät värit ja moninaiset, laadukkaat materiaalit. Malliston kaikki tuotteet kertovat tasapainoisilla kuoseillaan samaa pehmeää tarinaa, jokainen kuitenkin omalla yksilöllisellä tavallaan.”

Sliik Fanni K Villamatto

Fanni K-tuotteet ovat minulle siinä mielessä tuttuja, että olen monta kertaa ihastellut niitä kaupoissa ja tykästynyt kovin heidän seesteiseen sävymaailmaan. Tuotteet ovat samaan aikaan trendikkäitä ja klassisia ja valikoimaan kuuluu niin piensisustustuotteita, tekstiileitä, kattaustuotteita kuin huonekalujakin. Valitsin kuvauksiin muutamia omia suosikkejani Fanni K:n syksyn uutuuksista ja sain myös teille 30% alekoodin käytettäväksi fanni K verkkokauppaan. Koodin löydät postauksen lopusta!

Sliik Fanni K Poyta Tempo

Tykkään kovasti tämän ”telkkarihuoneen” sävymaailmasta näissä kuvissa ja hieman boheemit tekstiilit toivat tilaan kivasti rentoutta ja kodikkuutta. Kuvassa näkyvä Tempo-pöytä on mielestäni kaunis ja siro sivupöytä ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Tätä on saatavilla useammassa koossa, kuvissa oleva on 60 cm halkaisijaltaan.

Sliik Fanni K Lyhty Tyyni

Puiset Tyyni-lyhdyt ihastuttivat kovasti! Nämä ovat yllättävän sirot ja sopivat mielestäni kivasti ihan sohvapöydälle tai hyllykköön, mutta toimivat oikein hyvin myös vaikkapa katetulla terassilla tai kuistilla. Setissä on kahta eri kokoa, kivat yhdessä tai erikseen!

Sliik Fanni K Syksy 2021
Sliik Fanni K Tyyny Makramee

Fanni K verkkokaupassa on todella kauniita tyynyjä valikoimissa ja ihastuin itse tähän isoon 50×70 kokoiseen makramee-tyynyyn. Tämä on sen verran muhkea, että toimii hyvin vaikkapa lattiallakin. Valikoimista löytyy myös kuitenkin saman sarjan iso lattiarahi. Boho henkisiä tyynyjä löytyy useampia ja myös kauniissa beige-mustassa sävyssä. Kurkkaahan ihmeessä jos on yhtään sinun tyyliäsi!

Sliik Fanni K Tyyny
Sliik Fanni K Tyyny Haapa

Toinen kaunis tyyny oli mielestäni tämä puuvillainen Haapa-tyyny. Tässä on nätit hapsut ja kaunis kuviointi.

Sliik Lupaus Villamatto

Yksi ihastuttavimmista tuotteista oli tämä Lupaus-villamatto! Matto on 60% villaa ja 40% puuvillaa ja siinä on upea kohokuviointi. Tämä kuvissa näkyvä on 160x230cm kokoinen, mutta saatavilla on myös isompi koko. Ja hei, saan arpoa yhden tällaisen maton, osallistuaksesi arvontaan käy osallistumassa siihen täällä instagramissa.

Sliik Fanni K Lupaus Matto

Matto on luonnonvalkoinen ja se pehmentää mielestäni kivasti tilan ilmettä. Maton pintakuviointi on kyllä melkoinen katseenvangitsija ja tämä sopii mielestäni monenlaiseen tilaan ja sisustukseen.

Sliik Fanni K Kalusteet
Sliik Fanni K Matto Laavu

Kurkataanpa vielä yksi tuote! se on tämä harmaa kaunis pyöreä villamatto ”Laavu”. Tämä meidän vessassa oleva on halkaisijaltaan 100cm ja valikoimissa on myös isompi 160 cm kokoinen matto. Tykkäsin tästä kyllä todella paljon ja tämä sopii tähän tilaan mielestäni todella hyvin. Matto on myös mukava jalan alla ja tosi kevyt, joten se on helppo myös viedä ulos tuulettumaan.

Sliik Fanni K Laavu Matto

Fanni K valikoimmissa on paljon erilaisia mattoja ja villamattojen lisäksi löytyy mm. juuttimattoja ja puuvillamattoja. Kurkkaa kattava mattovalikoima täältä.

Sliik Fanni K Lyhty

ALEKOODI: Saat Fanni K verkkokaupasta 30% alennuksen tilauksestasi koodilla SINI30. Alekoodi on voimassa 16.10-24.10 välisen ajan ja tästä pääset verkkokauppaan.

  • Reetta I
    7.12.2021 at 11:48

    Hei! Mikä on tuo maalin sävy sohvan takana olevassa seinässä, aivan ihana!

Lue lisää