Kullanhohtoa (pikku)Jouluun

Sliik Asu Pikkujouluun

Saas nähdä kuinka tämän vuoden pikkujoulujen kanssa käy, mutta ainakin mulla on asu valmiina, mikäli kemut järjestetään! Ajattelin vinkata täällä teille tästä kivasta ja kohtuuhintaisesta paidasta, jonka tilasin itselleni pikkujuouluja (ja joulua yleensäkin) silmälläpitäen!

Sliik Pikkujoulu Asu Idea

Paidassa on kaunis kullan/shamppanjan sävy ja materiaali on kivasti laskeutuvaa. Edessä ja hihoissa on kauniit rypytykset ja tätä löytyi myös tummanruskeana. Paita löytyy siis täältä, itselläni päällä koko 36.

Sliik Paita Shamppanja

Tämä Wera merkki oli itselle ihan uusi tuttavuus, mutta merkillä oli paljon muitakin kauniita paitoja ja neuleita. Esimerkiksi tämä on myös kivan mallinen ja menee niin juhlissa kuin arjessakin. Sävy on sama kuin tässä kuvassa olevassa paidassa. Ihastelin myös erilaisia neuleliivejä merkiltä, kurkkaa kaikki merkin tuotteet täältä.

Sliik By Malene Birger

Kuvan housut ovat nämä By Malene Birger merkkiset ja yhdet suosikkihousuistani siistimpään menoon! Nämä ovat olleet minulla jo useamman vuoden ja ovat todella mukavat jalassa. Materiaali on näissä sellaista joustavaa ja laskeutuvaa ja tykkään näistä leveistä lahkeista kovasti! Enpä ihmettelekään, että sama malli on myynnissä vuodesta toiseen!

Sliik Kultainen Paita
Sliik Kultaiset Korvakorut

Korvikset ovat kotimaista käsityötä merkiltä upcycle with jing ja ne tehdään kierrätetyistä muovipulloista. Olen saanut nämä kesällä ja tosiaan malleja löytyy vaikka mitä muitakin ihania, kurkkaahan täältä!

    Lue lisää