Ovaali pikkupeili eteiseen

Sliik Ovaali Peili

Meillä alkaa kodinsisustus olla sillä mallilla, että kaikki tarpeellinen on hankittu ja juuri mitään ei ole ollut haavelistalla pidempään aikaan. No toki valaisimet ovat heikkouteni ja niistä haaveilen, mutta varsinaista tarvetta ei niillekään ole.

Nykyään tuleekin hankittua enää vain piensisustustuotteita ja tekstiilejä, joilla saa tuotua kotiin vähän eri ilmettä.

Sliik Peili Messinki

Olen kuitenkin haaveillut jo pidempään jostain kivasta peilistä tähän lipaston päälle, mutta koska seinän takana on lukuovi, ei tähän ole voinut nauloilla/ruuveilla kiinnittää mitään. Yksi epäonnistunut tauluviritelmä mulla oli tässä kaksipuoleisella teipillä, mutta se tipahti yksi kaunis päivä alas ja sen koomin ei ole seinälle mitään laitettu.

Kävin Ähtärissä Vanha Pappila Hetkessä piipahtamassa heidän ihanassa pikkuisessa sisustusputiikissa ja sieltä bongasin tämän kauniin ovaalinmallisen peilin messinkihyllyllä. Tämä oli niin kaunis, että oli se pakko ostaa ja tuumin, että kaipa tälle jonkin paikan kotoa keksin….

Sliik Nordal Oval Mirror

Ja tässä se nyt on! Löysin nimittäin sellaisia kiinnityskoukkuja, jotka tulevat teipillä kiinni ja kestävät useamman kilon painon. Niitä laitoin kaksi tähän ja pidän sormet ristissä, että peili tuossa pysyy. Ainakin yksi vuorokausi jo takana onnistuneesti 😀

Sliik Eteisen Peili

Putiikissa on paljon muitakin ihania tuotteita ja nyt oli tullut kivasti myös joulukoristeita. Ostin lisäksi ihanan kotimaisen Candle Light Story:n tuoksukynttilän (jungle fruit tuoksu on superhyvä!!) ja paljon muutakin olisi tehnyt mieli ostaa!

Nyt kun olen löytänyt hyvät kiinnitystsydeemit tälle seinälle, ajattelin, että voisin koota tuohon vielä jotain kaunista seinäkeramiikkaa/pikkutauluja!

Sliik Joulu

Vähän jo jouluakin olen laittanut, tämä kaunis pikkuinen kuusi valoilla on saatu Have a Design Shopista! Pikkuinen koko näytti olevan loppu, mutta isompaa löytyy vielä täältä.

  • Emzi
    21.11.2021 at 14:04

    Aivan upea peili hyllyineen😍 osaatko sanoa kuinka pitkä se on? Sopii kyllä teille hyvin!

  • Mirjam
    19.4.2022 at 17:40

    Hei! Löysin hienoon blogiisi, kun etsin vinkkejä terassipöydän tekoon. Onko tuo diy-vaneripöytä kestänyt kuinka ulkona? 😊

Lue lisää