Ihana Lundia classic rottinkikaappi ja alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Lundia

Sliik Lundia Classic Musta Rottinki

Tässä komeilee meidän uusi ihana Lundian classic-sarjan rottinkikaappi! Olin tätä jo vähän miettinyt tuonne ruokailutilaan silloin aikaisemmin, mutta silloin päädyin valkoiseen classic-sarjan vitriinikaappiin lasiovilla. Olen ollut siihen valintaan todella tyytyväinen, mutta tämä rottinki-versio jäi kytemään mieleen. Se sopii mielestäni ihan täydellisesti tähän meidän tv-tilaan ja mustien ikkunankarmien kanssa luo edellistä seinällä olevaa hyllyä harmonisemman kokonaisuuden.

Sliik Lundia Classic

Etukoodi: Jos olet haaveillut jostain Lundian tuotteesta niin nyt on huippuhyvä etu voimassa! Koodilla SINI24 saatte tänään la 7.5. jo varaslähdön verkkokaupan huomiseen äitienpäivän aleen. Koodilla saatte kaikista tuotteista 24% alennuksen tänään. Varsinainen alennus näkyy Lundian sivuilla äitienpäivän kunniaksi kaikille huomenna su 8.5.2022.

Halutessaan viikonlopun aikana voi laittaa Lundialle suunnittelupyyntöä tämän sivun kautta, jolloin suunnitelma voidaan tehdä etänä ja alennuksen saa myös näistä ostoksista. Alennus on harvoin näin hyvä, joten nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä!

Sliik Tv Tila

Classic-sarja on mielestäni todella kätevä, koska sitä voi muokata oman makunsa mukaan lähes millaiseksi tahansa. Meidän kaapin valitsin nyt 40cm syvänä, mikä on 10 cm syvempi kuin tuo valkoinen toinen vitriinimme. Tämä sen vuoksi, että kaapissa säilytämme kaikkia noita pelikoneita ja elektroniikkaa kuten isoa vahvistinta, eikä se olisi sopinyt kapeampaan kaappiin. Olin jo luopumassa sen vuoksi tästä kaapista, mutta onneksi selvisi, että tätä saa syvempänäkin!

Sliik Lundia Rottinki Kaappi

Tuo 40 cm syvä on itseasiassa oikea tilaihme, tässäkin tuolla on jo kahdessa rivissä dvd-levyjä ja silti hyllyillä on edelleen runsaasti tilaa. Keskimmäisessä osiossa meillä on tosiaan pleikkarit, kaukosäätimet, kuulokkeet ym. jutut. Kaukosäätimet toimivat muutes hyvin noiden rottinkiovien läpi myös!

Sliik Lundia
Sliik Lundia Rottinkikaappi

Aikaisempi pienempi kaappi oli aina tupaten täynnä tavaraa ja nyt nautin tästä väljyydestä mitä uusi isompi säilytyskaluste toi. Vetimiksi valitsin nämä pyöreät messinkiset vetimet, toisessa vitriinissä meillä onkin ne messinkiset lankavetimet ja ihanat ovat nekin!

Sliik Olohuone

Musta säilytyskokonaisuus sopii mielestäni meidän sisustukseen todella hyvin. Tällaisena matalempana versiona se ei myöskään ole ihan niin hallitseva kuin korkeana vitriininä. Tuosta alla olevasta kuvasta näettekin vielä paremmin tuon meidän korkean valkoisen classic-vitriinin, sitäkin voin suositella todella lämpimästi!

Img 1441

Ihanaa äitienpäivää ja viikonloppua sinne!

    Lue lisää