Uutta ilmettä olohuoneseen

Kaupallinen yhteistyö Adea

Heippa pitkästä aikaa täänne blogin puolelle! Kummasti tässä vierähti vähän pidempi tovi kirjoittelussa, mutta eipä täällä kotona sisustusrintamallakaan juuri mitään suurta muutosta ole tapahtunut ennen kuin nyt! Tässäpä esittelyssä meidän upouudet, ihanat Adea band sohvien päälliset!

Nämä Adea band slim-mallin sohvat meillä on ollut tässä kodissa alusta saakka eli sen noin reilut 5 vuotta. Edelleen rakastan sohvien simppeliä ja klassista ilmettä ja valitsisin edelleenkin todennäköisesti ihan samat sohvat tänne. Sohvat aikanaan ostimme ajatuksella, että nämä ovat pitkäikäinen hankinta. Sen vuoksi halusimme panostaa laatuun ja yksi ehdoton kriteeri oli myös kotimaisuus. Adea sohvat tehdäänkin alusta saakka täällä Etelä-Pohjanmaalla ja olen itse vieraillut pariinkin otteeseen tehtaalla.

Sohva on arvokas hankinta ja ostopäätöstä tehtäessä kannattaa miettiä monia seikkoja. Istuinmukavuus oli itselle se yksi tärkein ja nämä Band mallin sohvat ovat kyllä täydelliset! Sohvissa on untuvatäytteiset tyynyt, jolloin ne ovat ihanan muhkeat, joskin kaipaavat pientä pöyhimistä silloin tällöin. Laadukaskin sohva kaipaa huoltoa, mutta oikein hoidettuna se kestää kymmeniä vuosia!

Aikaisemmin meillä on ollut sohvissa hyvin neutraalit vaaleat vesipestävät päälliset. Nyt valitsin tällä kertaa rohkeasti väriä ja värit poimin oleskelutilojen tauluista. Tähän 180 cm leveään sohvaan valitsin Orsetto kankaan sävyssä 9820, mikä on tuollainen tummansininen. Kuvatessa vähän hankala saada oikeaa sävyä esiin, koska monesti näyttää joko liian tummalta tai sitten vähän valon mukaan liian vaalealta. Sävy on kuitenkin kaunis syvän tummansininen, mikä silmällä selkeästi siniseksi erottuu, mutta silti on aika hillitty. Orsetto kankaana olikin tuttu, sillä meillä on sitä yhdessä säkkituolissa.

Sliik Adea Orsetto Sininen

Rakastan tätä Orsetto kankaan struktuurimaista pintaa ja lämmintä fiilistä. Materiaalina tämä on ryhdikäs ja paksu ja sopii ihanasti myös erilaisiin nojatuoleihin.

Sliik Adea Band Sohvat

Aikaisemmin meillä on ollut myös hyvin samansävyise päälliset näissä kahdessa sohvassa ja tällä kertaa täysin erilainen kangas ja väri. Molemmat kuitenkin tuollaista vähän murrettua sävymaailmaa ja mielestäni nämä kaksi väriä sopii oikein kivasti yhteen. Mitä sinä olet mieltä?

Sliik Adea Slim Band Verso 1

Tv-tilan puolella meillä on tämä isompi 250 cm leveä slim band sohva ja siihen valitsin uutuuskankaan Verson sävyssä 006. Verso on vesipestävä kangas ja tässä se onkin hyvä, koska leffailtojen aikana tällä sohvalla tulee etenkin naposteltua kaikenlaista.

Tämäkin sävy on hauska ja vaihtaa ilmettä valon mukaan. Sanoisin, että tämä on tuollainen oljen sävyinen, hieman kultainenkin. Tämä valikoituikin tähän juuri tuon takana olevan taulun kultaisten yksityiskohtien perusteella. Väri on myös hyvin armollinen pienille tahroille.

Sliik Adea Verso 1

Päällisten valinta on (ainakin itselle) aika vaikea päätös, koska ensinnäkin Adealla on ihan hurjasti ihania vaihtoehtoja ja toiseksi pienestä mallipalasta voi olla vaikea hahmottaa miltä sävy näyttää isona pintana. Suosittelenkin rohkeasti tilaamaan erilaisia mallipaloja ja vertailemaan niitä eri valossa useamman päivän aikana. Ikkunoista tuleva luonnonvalo vaikuttaa hurjasti ilmeeseen!

Adea on tarkka valitsemistaan verhoilukankaista ja niille tehdään aina myös Adean tilaamat omat testit, jolloin voidaan varmistua siitä, että kestävyys ja laatu on mitä valmistaja lupaa. Uudet huput ovat arvokas hankinta ja mietintä kannattaa tehdä huolella. Kuitenkin sohvien rungot on tehty kestämään kymmeniä vuosia ja huppuja vaihtamalla voi saada täysin uudenlaisen ilmeen kotiin, jolloin hankintana se on aina parempi kuin turhaan ostaa uusi sohva.

Tästä voit kurkata kaikki Adean valikoimissa olevat verhoilukankaat. Mallipaloja on mahdollista saada niin Adealta kuin esimerkiksi jälleenmyyjiltäkin. Alla näet vielä kuvan tästä uudesta verso-kankaan värivaihtoehdoista.

Sliik Adea Verso Uutuus 1

    Lue lisää