Matto viimeistelee sisustuksen

Kaupallinen yhteistyö VM-Carpet

Oikeanlainen ja oikean kokoinen matto tekee kyllä koko sisustukseen ison vaikutuksen! Meillä on makuuhuoneessamme ollut aikaisemmin standardikokoinen, huoneen kokoon nähden melko pienehkö matto tuossa sängyn päädyssä. Vaikka matto on näyttänyt ihan kivalta, oli se jotenkin irrallinen eikä yhteneväinen osa sisustusta. Makuuhuoneen maton kokoon joudun hakea vähän apua googlettamalla, mutta lopputuloksesta tuli mielestäni aivan ihana!

Sliik Vm Carpet Sointu Matto

Tässä siis meidän makuuhuoneen uusi matto: VM Carpet Sointu-matto beigen värisenä. Matto on yksi VM Carpetin uutuusmatoista ja tämä on ihan mielettömän pehmeä jalan alla. Juuri tämä on makuuhuoneen matossa se paras asia, pehmeys jalkojen alla heti ensimmäisenä kun nousee aamulla sängystä.

Sliik Vm Carpet Kokemuksia

Meidän makuuhuone on aika iso ja suorakaiteen muotoinen. Standardikokoiset matot eivät vain tähän tilaan olleet optimaalisen kokoisia, onneksi VM Carpetilta saa tilattua kaikkia mattoja haluamillaan mitoilla. Makuuhuoneen maton kokoon löytyi muutamia vinkkejä ja päädyin niistä valitsemaan maton, joka menisi sängyn ulkopuolelle niin sivuilta kuin jalkopäädystä ja näin ollen kehystäisi sänkyä keskellä huonetta. Muita vaihtoehtoja olisi ollut kolme erillistä pientä mattoa sängyn ympärille tai yksi iso, joka lähtisi noin puolesta välistä ja jättäisi yöpöydät maton ulkopuolelle. Koska tilaa riitti niin valitsin isoimman vaihtoehdon ja mielestäni tämä valinta osui nappiin.

Sliik Vm Carpet Uutuudet

Sain VM Carpetilta muutamia mallipaloja heidän uutuusmatoistaan sävyissä, jotka sopisivat meidän makuuhuoneeseen. Kuvassa näkyy ylävasemmalla Puuteri-matto valkoisena ja harmaana ja viimeisenä yllä tämä meidän beige Sointu. Eevin huoneeseen tulikin tuo keskimmäinen harmaa matto, siitä löytyy kuvia instasta! Alla muutama graafisempi uutuus: Aari vaalea beige ja harmaa. Tammiparkettiin sopii mielestäni kivasti näistä ihan jokainen, mutta kuosillisen tapetin kanssa päädyin kuitenkin yksiväriseen mattoon.

Sliik Vm Carpet Sointu Matto Beige

Sointu maton sävy vaihtelee kauniisti valon mukaan. Välillä se on vaaleampi ja välillä tummempi, väri on kuitenkin tuollainen eläväinen beige. Sängyn reunoille mittasin mattoa tulemaan hieman yli yöpöydän ja tämä tuo huoneeseen mielestäni vähän sellaista hotellimaista tunnelmaa.

Sliik Vm Carpet Sointu

Sointu matossa on pohjassa liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään ja pitää sen hyvin paikoillaan. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei myöskään jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. Kaikki VM Carpet matot valmistetaan Suomessa Lappajärvellä ja perheyrityksen tarina on alkanut jo vuodesta 1973. Tänään VM Carpet on Suomen suurin mattotehdas. Meidän kotonamme onkin nyt kaikki matot VM Carpetin eri malleja, monet jo useamman vuoden vanhoja ja edelleen todella hyväkuntoisia. Laatu on näissä kotimaisissa matoissa kyllä ensiluokkaista ja voin lämmöllä suositella merkin mattoja kyllä ihan jokaiselle.

Sliik Makuuhuone
Sliik Vm Carpet Sointu Beige

Maton koolla ja värillä on kyllä suuri vaikutus koko huoneen ilmeeseen. Lisäksi matto on hyvin akustoiva sisustustekstiili, nyt sen todella huomaa kun huoneessa on aikaisempaa isompi ja muhkeampi matto. Tämä beige sävy on myös aika armollinen mahdollisille tahroille. Nyt kun huonetta katsoo niin näyttää kuin matto olisi aina ollut täällä ja kuulunutkin juuri tähän. Laadukkaaseen mattoon kannattaakin satsasta, sillä se kestää oikein hoidettuna ja huollettuna vuosia ellei vuosikymmeniä.

Sliik Vm Carpet Sointu Mittatilaus
Sliik Joogamatto Villa

Mukavaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle! Kurkkaa VM Carpetin koko valikoima täältä, heillä onkin nyt sivuilla ilmainen toimitus kaikkiin tuotteisiin.

    Lue lisää